Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ciro glupa seljačino, @@Ciro možda baš tako oko 22%, al zato nas je najviše, pa ko se pokuša odcijepiti jadna li mu majka!!! Hajd sad razligu
hebat ga
@Ciro Pa kako ce da igra kad imate 22% posto drzave hahhaha
@HJK Znas zasto su u Mosnja crvene oci- Mozak im na rezervi zato nemacu mosnjaci cim ni da mi misle jel su glupi bez mozka.
@mošnje...ko je tebe pravio taj mozga nema a samim tim ni ti... SAŠA PAPAC @sa-x... vas u vaš naslov i pravopis \"Ranije tokom sezone pretrpio je potres mozga i stoga s njim moramo biti jako oprezni. Koliko je ozbiljno, tek ćemo otkriti.\" još jednom RANIJE TOKOM SEZONE PRETRPIO POTRES... btw... ne može se dobiti potres mozga...vas nepismene i neupućene
@Mosnje Bice ipak da ti nemas mozga, prema tome niti pameti. Sasa uopste nije musliman ako te vec interesuje. Sasa je covjek od karaktera i rijeci, ne bi ni ja igrao za onu grupu kriminalaca u savezu.
Respect Papac! Ovi hajvani u nasem nogometnom savezu nisu ni svjesni kakvo su srce na terenu i igracinu izgubili, ali bitniji je licni njihov licni interes od uspjeha repke. Tebi svaka cast jer si ostao covjek i od rijeci si!
Nije valjda da Muslimani-Mosnjaci imaju mozak
Hebat ga, kad nije htio za repku igrati....