Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva Galata kakvi bakraci...manekeni, pocnite igrati u nasoj ligi i vratite se u realnost
Njanjajvo čim izgubi krene bajke pričat. Spahić, Misimović, Galatasaray...
Ma to je ok.
Velikan !? gdje i kome?? prije rata Turci i fudbal ko nebo i zemlja, velikani samo u Turskoj i nigdje vise koliko znam, gostovanje Chelsea, Bercelone, Milana i dr. bi bio pravi spektakla sa punim Kosevom, sve ostalo preko nekih interesnih veza, nacionalne politike i sl. je pun promasaj.
Za tebe debilcino sa Sokoca..i Olimpik je velikan..a kamoli Galatasaray I opet ti dodjes na sarajevski portal da komentarises... :)
Sa Sokoca? hahahaha imas mahanje sa Malte, ps. i ako nisam navijac Sarajeva, meni je primjerice Sarajevo veci "velikan" od Galatasaraya
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
igrajte pič**
Počnite pobjeđivati ekipe poput Mladosti i Travnika a za Galatasaray ćemo lako.
Barcelona se vec dogovorila.Eto ih kod nas na ljeto.