Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kontao Ćavara........
Neka ga i dalje i necete nikad nista osvojiti. Covjek ne moze da pretvori igru koju igraju njegovi izabranici u premijer ligi u reprezentativnu. Igraju nesto manje alibi igru ala Hrvatska. Cuvaj go, a u napadu sta se uradi. Smjesno.
ucini im Soutghatw ti uslugu i idi ne vracaj kad su oni glupi i ne vide da veze nemas
Ja mislio Čavara na sllici pa ne kontam sta se dešava ?!?!?
Čudni su ti Englezi, pa on s onako jakom ekipom još uvijek nije postigao faktički ništa na već tri velika natjecanja. Jako mudo biti finalist Eura kad te pobijede talijaski žabari koji se nisu mogli plasirati na SP.