Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako treba pokazati grad tu sam hahahhaa
ovi iz makarske prizivaju cehinje sebi a one dosle u sarajevo
cehinje poput ofucanih taraca
ja hocu ovu sto pushi ..
Realno gledajući, u poređenju sa ovim \"ljepoticama\" naše djevojke su boginje. Dovoljno je navečer prošetati Ferhadijom, i sve će svima biti jasno. Ni za jednu od djevojaka ne možeš reći da je ružna. :) Ne kažem da su ove djevojke sa slika ružne, nego samo kažem da su naše djevoke mnogo ljepše. ;)
Čuj da bodre, one su tu samo kao eskort pratnja hahaha Moraju se i mudonje nečim u autobusu zabavit\' xD
I JA CU BODRITI SPARTU PROTIV SARAJEVA PA NIKO NIJE NI A NAPISAO! FUJ JHBEM VAM PORTAL. :)
ko neke macke ..
Slika No.3: vjezbaju pozicije ...
Da ti ciko nesto kaze kao prvo cehinje nisu dosle iz Dalmacije,jedino ako nisu letile nekim tvojim izmisljenim charter letom ST-SA,nego su dosle sa charterom iz Praga,tvoj domet je Makarska pasa,i jedine guzove i sise sto dole vidis su zimnica za cijelu godinu,i da uzivas toliko u zenskom drustvu ti ne bi imao vremena da kucas ovdje nego bi upir\'o sve u cetri,a ne ko mi sto udaramo u jednu standardnu,zato balo isprazni malo svoj ductus spermaticus i smanji frustracije i prestani glumiti velikog jebaca
Vi se salite sa nama? Ozbiljno napisali ovakav clanak? Oh my God...
KAO DA SU NASE !!
coto mas med nogami? to ni dlakenko to shuma! :)
TAMAN IMA ONA STANGA NA STADIONU KOSEVO DA SE IMAJU OKO CEGA VRTIT :D
danas sam jednu oplodio na Bijeloj tabiji
Djeco, manite se fudbala, vidite li da ste zaostali u razvoju. Okrenite se obrazovanju i suprotnom spolu, u suprotnom nijedna vas neće htjeti tako maloumne.
von ribenste... Pitaj ti mamu da li sam ja ikad p..i.ck.u vidio u zivotu, sve ce ti biti jasno... Mozda si i ti jedan od onih ucesnika gey-pridea, pa toliko branis Dalmatince... i ne rise majke ti....