Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za tvoju informaciju ovo mu je sedmi (7) hattrick u dresu Napolija... buduci da igra u ligi gdje sve krece od odbrane ne bi bas rekao da je sezonski igrac... jedan od top 3 klasicna napadaca danasnjice... ima brzinu, tehniku, osjecaj za gol... a golove postize desnom, lijevom, glavom, skarice, slobodnjaci... mislim, ako on ne valja kao napadac onda stvarno ne znam ko valja...
Nemas ti pojma!!! Problem jeste to sto danasnji mediji uzdizu ronalda i messija najvise, dok ostale igrace nista, pa malo ko zna druge igrace.
@Rajvosa gledas li ti nekad fudbal? hahaha najvise volim ove strucnjake
Sta se uzdigo poslije jednog Hattricka? i on i Falcao su samo sezonski igraci daleko su oni od klase Ronalda i Messija!
messi, falcao, ibrahimović, cavani.... pa tek onda tamo negdje cristina