Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista ste neposteni.Rabite ovog finog momka Dzeku do iznemoglosti. Decko vise nece smjeti ni da slobodno prne da ga vi ne cujete i da odmah ne razglasite-\'\'hej narode Dzeko prdnuo\'\' Ostavite Dzeka na miru-on je zvijezda /star fudbala u Svijetu,nije Alma Ekmecic.
nema ti micanja iz te selendre. ahahahahh
Najbolje da odes u Leotar...
evo prdno tebi pod nos :))))
joj djeko kako mi ides na krc vise.dabogda ne presao u bayern da te nemoram gledat.dabogda otisao u taj juve ili milan i propao ko žeton.ima li sa x com da pise o cemu drugom nego o tome dje je i kad djeko prno.
suti dzece i reci sto ti kazu da moras
opa-a sad se drugacijim tonom pjeva .