Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće, hoće. Hahahahaha
Ne trebaju nam ti fasisti, cionisti, masoni, templari i krvnici! Prokleti bili svi!
Sta se palite levati i pljujete.Ovo je pravi marketing.Pricu o clanskoj kartici za princa objavili su svjetski mediji i povezali sa dolaskom Dajane u Sa.
ha ha ha ha ha ha aaaaaaaaaaaaaaaaa
Hebo vas on..
Neko sa kraljevskom porodicom šuruje,a neko sa ublehašima iz cvajte!
Sto nas sramote ko da ce princa biti briga za neki klub u nekom Sarajevu. Pogledajte Osima sto se fino upristojio, ako mu je vruce trebao je skinuti janku.
jaknu sory,
ŽELJO, KRALJEVSKI KLUB !!!!! a Tatrajevu je član i prijatelj onaj PSY što izgleda ko klown haha prava 'dalabu' Malezijac od oca Rusa (švercera naftom,cigarama i gudrom) i majke Filipinke (porno zvijezde 70-ih) haha pravi je mješanac, j.bo ti mog pujdu s ulice.
Ljakse, razlika izmedju PSY-ja i Princa je sto prvi ulaze novac u Sarajevo a drugi ulaze qrac u Zelju. Moze i Olimpic poslati dozivotnu kartu Papi ali rezultat ce biti isti.
@acidghost Jest ali džaba je što vam je PSY donio dresove (kineskI kroj garant) i kopačke, kad je ŽELJO OPET ŠAMPION !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DRŽAVA ŽELJO!
Naravno da hoće! Pružaće podršku djeci iz konjević polja, i učestvovaće u maršu mira za srebrenicu.....
Mene stid. U njihovo ime. Gdje ćeš bolan uraditi ovakvu glupost pa nije to Igor Dodik ili Severinin Aleksandar...to je faking princ čovječe!!
Ako te stid,vrati se u svoje selo.Tamo ces biti glavni sa svojom diplomom a i nece te zvati papak,dosljo i sl.
Željo sandže i fočaci su ti očito nabili strašne komplekse....primi moje saučešće.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)