Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za dzeku je najbolje da ide u Arsenal,fan sam man.utd i znam kako bi bilo i 100% sam siguran da bi dzeko najbolje prosao u arsenalu i zbog prosjeka godina a i treba im neko kao dzeko..... a u vezi teveza,zao nam je ali....WHO IS THAT MAN FROM ARGENTINA, WHO IS THAT MAN THEY ALL ADORE, PLAYS WITH ROONEY, PLAYS WITH WES, HES OUR SUPERSTAR TEVEZ, AND FOREVER AT UNITED HE WILL SCORE ...no more :)
Man U kupio Berbatova i dje je sad on? Nidje. Kad god udje nista ne napravi. Kad bi Dzeko dosao, cisto sumnjam da bi cesto igrao. I on bi grijao klupu. Ulazio bi minutu do kraja. Ja da sam Dzeks ja bio ostao u Wolfsburgu jos 2 godine. Tek mu je 23 godine
E MOJ TEVEZU, PA NIJE SAMO MINUTAŽA. TRAŽIŠ 35 MILIONA FUNTI OD MANČESTERA??? PA ŠTA TI JADO MISLIŠ KO SI??! MARADONA, MESSI, PELE??? HAJD TI DIJETE DRAGO PROŠETAJ. PA NIJE FERGUSON BLESAV PA DA NE ZNA ŠTA TI I KOLIKO MOŽEŠ. DŽEKO TREBA MANČESTERU KO KOMAD HLJEBA ;-)
dijamant? Dzeko? pa nije Maradona
Idi, neka dodje dijamant Dzeko!!