Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj glupane, ti si odlucio da ti dvije velike LEGENDE fudbala gledaju svjetsko prvenstvo na TV, naravno misleci na KAKU i RONALDINJA. A sada te hvata panika, trebao si pametnije i malo vise da razmisljas.
www.youtube.com/watch?v=VWPtZUrkmHc
www.youtube.com/watch?v=WoQzD7ruSb8
Ne fali njima nista osim dobrog selektora da poslozi sve to.Sinoc gledam koji god igrac dobije loptu odlican.Od onih zadnjih luiz,marcelo,tiago,alves pa do vrha.Svaki od njih djeluje sigurno kad dobije loptu.Kvalitetni su nema dalje.Ali kao ekipa nista konkretno,oni sesamo uzdaju da ce neko sam proci i zavrsiti posao,neymar ili neko treci.
Odvratni Scolari - isti Šljivančanin !!! -- ahahahaha, bravo, a ja vidim na nekog mi se gadi ...
skola, koje si ti matoro đubre, džon obraz !
Nemaju prave 10, Luiz Gustavo i Paulinho su defanzivci a Oscar, Ramires, Willian pa i Neymar sve krilni igraci, i na klupi Fernandinho je defanizvna tzv. 6, tako da je ovo sto Carlos kaze tacno
Odvratni Scolari - isti Šljivančanin !!!
Ma nema sta vama ne fali... Njemci su dosli u Brazil i uzece prvenstvo rutinski.Tako da vi Brazilci,mozete da se otimate ali donji ste !!!