Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da je pogrijesio. mesut je najbolji veznjak na svijetu, klasicna desetka.
polako ali sigurno prolazi vrijeme igraca koji rjesavaju utakmice jednim potezom a ostalih 89 minuta samo stoje, ne vrse nikakav pritisak na odbranu I pretrce za jednu utakmicu otprilike 550 - 650 metara. on je u realu dobijao zute kartone I vjerovatno im rekao, nadjite neku drugu budalu za to. nece dobiti para koliko je mogao u realu al bar ne sjedi na klupi ko neki drugi. vise voli fudbal nego pare I zato zasluzuje svaki respect. sjajan igrac.
Ozil se jednostavno nije pronašao u Realu. Bolje mu je što je prešao u Arsenal tu se može dokazati.
eee poslije ebanja nema kajanja
Mesut dvijeasistencije u pobjedi Arsenala nad Cardifom. Hvala, dovidjenja. Sve je receno
znaju oni to.
Nisu ga prodali jer nije valjo. Svaka budala je mogla pogledat statistiku i vidjet o kakvom se igraču radi. Prodali su ga da brzinski vrate pola para koje su dali za Bejla. Da je bio neki ljepotan, garant ga ne bi prodali. Tako to radi RM.
al najjaci su ovi sto to sad izjavljuju a ljetos kad je presao u ars su bili tišu mišu
pa naravno da su pogrijesili......to se vidi iz igara ozila u arsenalu