Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kloc džeko i onaj kratkonogi panj-ić su najveća prevara modernog doba. jedan čeka u petecu da se lopta odbije od njega u gol, a drugi traži šansu iz prekida, čekajući 10 utakmica da se slučaj desi. ne trebam ni pisati šta se danas očekuje od modernog igrača. kloc i kratkonogi su dinosaurusi u današnjem nogometu.
Obali ti meni kitu, kao sto radis nedjeljom u 12, samo ovaj put pravu i cistu.
Ovog su momka u Bosni proglasili antitalentom, a navodno je i jedan Ibrahimović tako prošao. I onda se čude što im najveći uspjeh Kirin kup i jedan plasman na Svjetsko. Da vam druge države ne prave igrače i da oni sami ne vjeruju u sebe i odu negdje vani bili bi kanta za nabijanje kako se kvalitetno radi u BiH.
sve rečeno
nisu ga u bosni proglasili antitalentom nego u želji. a nadimak 'kloc' mu je dao amar osim. i nisu samo njega proglasili antitalentom, nego i zukanovića. budući da nešto niti ne pratim beha nogomet, ne mogu se sjetiti koga su 'stručnjaci' još proglasili takvim. znam da ih ima još, ali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Siti na hapaurinima!
ahhhahh... Capello je poznat po pričanju viceva. lik se zajebava s klocinom, a priglupe mošnje odmah nasjele na kurrac babe svog.
@puJ-do ..... kloc džeko i onaj kratkonogi panj-ić su najveća prevara modernog doba. jedan čeka u petecu da se lopta odbije od njega u gol, a drugi traži šansu iz prekida, čekajući 10 utakmica da se slučaj desi. ne trebam ni pisati šta se danas očekuje od modernog igrača. kloc i kratkonogi su dinosaurusi u današnjem nogometu.
Dzeko je klasa, ali pored toga i igrac koji donosi srecu i napredak klubu u koji dodje.
Ma Dzekson je to, samo neka ovako nastavi.