Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cannavaro svaka cast legendo!Pirlo,Buffon il\' Balotelli trebaju dobiti zlatnu loptu.A oni koji ne znaju zbog cega je Pirlo zasluzio oni nisu ni gledali kako treba njegove igre u reprezentaciji ni u klubu!A Messi je posebno nije zasluzio.BUFFON,PIRLO,BALOTELLI!!!!
Pa ovaj put Pirlo naravno, a i ova klix anketa o najboljem treneru, deset ih poredali a nigdje Contea, čovjeka koji nije izgubio tekmu ima skoro dvije godine. I naravno Gigi Numero 1 Fala i živili.
Dosta je bilo prevaranata koji koriste blogove da bi bez ikakvih dokaza prodavali ljudima lazne dojave o utakmicama. Javite se nama i dogovorimo se za suradnju. Profit je garantiran!! Upišite u google \"the1x2team\" i otvorite prvu stranicu koju nađe ili zalijepite u tražilicu the1x2team.wix.com/the1x2team#!
Kakve veze ima Iniesta s Italijom
1.ZLATAN ------------------ ----------------- ------------------------ 2.MESI
ti si lud :D
I JA!!
Mora da ga još bole ove stvari http://youtu.be/pMpYBuQ1-eM http://youtu.be/FckvDOc3oZc
ni ti je nisi trebao tad osvojit zato ne laprdaj, osvojio si je samo zato sto je Italija pukom srecom i antifudbalom osvojila SP a Pirlo ne vidim razlog zbog cega bi trebao biti u prvih 5 a kamoli da osvoji on nije nista uradio sem onog penala Englezima
ne moze potrcat lik a zlatna lopta? moze se samo ku.rcit u onoj bijedi od talijanske lige...
Dr. Pirlo
Sreca pa se tebe ne pita, gloopane!
Dobro je pa se ti ne pitas