Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz sebicnosti i dokaz da mu nije BiH dovoljno u srcu... Jedan obicni livadic/papak bez kojeg se moze =)....Takvi kao on nam i netrebaju! Samo iskoriste Nacionalni tim dok postanu poznati i nadju sebi klub i onda Bosno ko te .ebe. Svaka cast livadicu.
AKO JE OVO IZJAVIO, NEKA GA JE STID I SRAM!!!
Svaka ti cast i hvala za sav doprinos koji si dao za svoju i nasu BiH! Ako se i predomislis, uvijek si dobrodosao!
nemoj sabane nemoj murate
dabokda zjanuli
nezz koliko je pametno moze odigrat i sp za koji se borimo toliko , ali ako je to njegova konacna odluka hvala mu za sve sto je uradio!
E i on kenja sada, nebi racku isao, koda igra svake godine na SP...
@smrdija ne seri
Jel misliš na fon mudonjanina hahahahaahahahahaha
kako ce portugal da vas natrpa...joooj....ne brini Murate, cuo sam kupio Dzeko novi televizor pa mozete kod njega da pratite prvenstvo....e moja buranijo
jel i dalje mrzite Hasana koji je napustio repku iz istog razloga.. osim sto je hasan imo savez koji je uveliko haro u to vrijeme, imo je 1000 operacija, svaku utakmicu je igro s nekim anonimusom................... jel sad razumijete hasana?
Ako se plasiramo on mora ici .. pa bar da minut igra jer je i njegova zasluga sto smo danas tu gdje jesmo ...
Super,napusti reprezentaciju kad joj to bude najpotrebnije... Dosad bi se nasla adekvatna zamjena,ali daj Boze da prođemo.
Jao što mi je žao ! Mrš u P.I.Č.K.U. MATERINU !
sere