Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@meho kodro Ti si pobrko lončiće druže u utorak je ušao Bešić a Muhamed je zasigurno vrstan i odličan igrač. Prije svega prizemljen i dobar momak. Bravo Hamo!
MUKA MI JE DA NAS NAZIVATE POTURČENIM I DA NAS VRIJEĐATE, SELJACINO JEDNA SLUSAJ ME DOBRO I ZAPAMTI, NEKA TVOJ PILECI MOZAK OVO UPIJE: MI ZNAMO SVOJE SLAVENSKO PORIJEKLO, ALI I ZNAMO KOJU SMO KULTURU PRIHVATILI. AKO SE NE SMATRAŠ BOSANCEM MARS U HRTVATSKU ILI SRBIJU, PA SERI TAMO, UBIRI TAMO NOVCE I PUNI SE!!!
Vidim da si potkovan suhim znanjem, pa de nam molim te objasni kako si dosao do zakljucka da je neko ko se preziva Subašić proijeklom Srbin??? Znas li uopste znacenje rijeci subaša? Usput dok nam ne odgovoris na ovo kompleksno pitanje, smisli odgovor i na ova dva: 1. Kako je u utorak igrao Honduras? 2. Objasni nam porijeklo srpskih prezimena Vlahovic, Vlaovic, Vlah, Vlasic, Starovlah itd. Hvala lijepa na odgovoru.
Dragi moji ponosni bošnjaci pustite jednu polovinu da sere, pošto to jedino i zna:)
Garant je gledao Muhameda Bešića :) za razliku od tebe , nisi u stanju imena razlikovati. Ovaj mali je zadnji put igrao protiv Makedonije i dao gol na asistenciju misketa. al evo nije zgoreg da se uputiš malo: http://bs.wikipedia.org/wiki/Muhamed_Be%C5%A1i%C4%87 http://bs.wikipedia.org/wiki/Muhamed_Suba%C5%A1i%C4%87
ODLAZI, ZA SITNO SE PRODAO FUKARO IZ ZAVIDOVICA, SRAM DA TE BUDE
sta si ti gledo?
Svaka čast Hamo, Krajina je uz tebe, a Bosna i Hercegovina :)
@meho kodro izbrisi komentar, nemoj se brukati, ovaj momak nije ni igrao u utorak
Tvoja sestra mi cijelo vrijeme ispod stola dobacuje da nemas pojma da vam je čukundjed bio turčin a ja joj govorim,kujo ne priča se punih usta kod bosnje.
@1/2 klocu, u to vrijeme \"poturchavanja\" u bosni nije bilo ni srba ni hrvata, vec samo bosnje, shvacas?
Ovaj momak ima zagarantovanu karijeru, inteligentan , disciplinovan i vrijedan. Igra smireno i pouzdano, dobro ce nam doci u reprezentaciji.
subasic??? moj ti nacionalisticki ume to ti je tursko ime!!!! subasa znaci vojskovodja na turskom, nepismeni majmune. ako ti smatras da je to srpsko onda si samo ti poturcen, kao sto ti je srbija bila pod turcima 500 godina, mamlaze
@1/2 Seljačino polovna!
Pa jeste pothurceni - zao mi je sto te vrijedja dok su Bosnom prolazili kralj Tvrtko,kraljica Katarina, Herceg Stjepan Kosaca .. muslimana ni na vidiku *znam da si Bosanac ali sam bio siguran da znas da 2+2=4
ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE ! ODLAZI IZDAJICE !