Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluzio je, a i malo da se odmorimo od milanskih klubova. Ovi sto pricaju kako sudija Milanu nije priznao gol zaboravljaju da je taj isti sudija u toj istoj utakmici i Juventusu ponistio regularan gol.
milanu ukradena cista pobjeda u dierktnom duelu sudija odlucio prvenstvo fuj nista ovo... milan realno prvak ali eto...
ne samo da je zasluzio juve je doslovno mljeo ovi milanezi se uhvatili tog gola a niko ne priva da je na istoj tekmi sudija propustio dat mexesu creni u35minuti i ponistio cist gol juventusu...i malo se podsjetite kakvi su smijesni penali svirani milanu ibrinih pola golova je iz penala forza juve
ma jok gigi kad pitao morattia opet je juve namjestao i tako ce vazda bit njima jeto alibi za bijedne sezone juve storia di un grande amore
Cuj primili malo golova? Kako neće kad ponište Milanu 2 čista gola protiv juventusa? Milanu se ove sezone ponišitlo barem 10 golova tokom sezone. Milan vas uništio u direktnom duelu, da vas sudija nije iscupao kad je milan trebao povesti 2:0 bili bi treci na tabeli. Ne volim ni milan, ni juve. Ali italija nije čista posla.
Ne volim gledati Italiju, ali Juventus je ovogodisnjom igrom zasluzio prvo mjesto na tabeli. Ljudi metu.