Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i điđi je gospodin :)
Velika je SPANIJA a i BUFON. SVAKA CAST.
Svasta se o njima prica, ali procitajte sve izjave danas i vidjet ce te da su talijani stvarno gospoda! Spanija je bila bolja, ali svaka cast i talijanima.
Tako to rade veliki, oni koji nemaju bolesne komplekse. Da su igrali sa Hrvatima na indexu bi osvanuo naslov kako ih je sudija zakinuo jer nije dao nekome crveni zbog toga sto je onom liku pukao misic. Bilo bi, Xavi ga je nastocio samo kamere nisu snimile detalj. Mi bi krivili Platinia i cmizdrili kako nas niko ne voli, Srbi bi porusili pola stadiona i krevljeli se nesta o Kosovu...
A sta moze drugo reci kada su ih rasturili 4-0 i plus cist penal nisu dobili. Nemojte sada srratt i govorit da je sad neki gospodin, nebi mogo nista rec protiv Spanaca i da je htio.
IL GRANDE BUFFON!!!!! tako se ponasaju velikani! bravo legendo!
Veliki Buffon...
Respect
silovanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka čast kralju!
posteno
Naidjete
Sad sam ja prvi! :P Ovako govore veliki