Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovdje glasaju za jarane ili za kolege iz kluba da mu ronaldo nije dao 3 gola u 2 utakmice ne bi ni za njega glasao sada al et glupost cista ova zlatna lopta cirkus prave o nagradi
"To istovremeno znači da je Buffon ignorisao Francuza Francka Riberyja" Franck Ribery kao individua uopce ne moze u istu recenicu s Ronaldom i Messijem. I da jos 10 puta osvoji trofeje kao prosle godine. Uopce ne razumijem kakvo je to forsiranje Riberyja?! Koliko ja znam ovdje se radi o individualnoj nagradi, tako da trofeji uopce ne bi smjeli da budu prevaga.
Pa kako igrac poput Ronalda ne moze da osvoji sa klubom nista za razliku od Riberya koji je pokupio sve trofeje?
I šta s tim? To znaci da ON najbolji jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Realno, Ronaldu ove godine nije niko do koljena.