Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta sam vam reko...moja dojava: Bosna vs. Portugal 0:0 Portugal vs. Bosna 1:1
KOMSIJE IMATE PUNU PODRSKU IZ SPLITA
@Torcida veliko hvala. @ante i siroki hebo vam jelevic malo mame
a ne ne, sinane OBALI MI ... tako treba za pametnjakovice ko ti brnjo
Što ste naivni. Ne postoji čovjek Ante iz Kreševa. Ovo je provokacija. Nekome je krivo što je Torcida uz nas. Odnosno što su HR i BiH na prijateljskim frekvencijama.
ja bih reko OBALAĆA
BH - Portugal 0-2
Sinane .. samo da te jednom obasja sunce hercegovacko..nikad takvo nesto ne bi izustio..SRETNO ZMAJEVI..
sinane ima nas hercegovaca m u slimana , ja znam da vecina bosanaca cim mu spomenes hercegovca misli da je to h rva t , a bez obzira na to treba se drzava imenom zvati , kako bi onda reko za obalu slonovace ?
dobro su nas oni prostudirali pa evo i Bruno govori Bosna ce se oslonit na kontre uz sto duzi posjed lopte,mislim da mi nemamo mnogo mogucnosti da odstupamo od toga,mada ih nebi bilo lose iznenaditi i nekom prividno ofanzivnijom igrom od onoga sto oni ocekuju,strah me je jedino njihovog presinga na centru koji je u Zenici bio strasan a kakav tek ocekivati u Portugalu od prve minute.Tu je kljuc, odolimo li prvom uraganskom naletu koji je ce biti paklen imamo se cemu nadati
Ante, Krešemo ti m.... btw, Bruno, može biti odlučujuća tvoja igra glavom a la mostarska lasta..
sad cu ja mevlida da zovnem....nista se vi ne sikirajte .. mislim da ce biti tesko u portugalu,ali ako ne bude platinijeve guze mislim ruku u blatu mislim zlatu mislim prolazu portugalaca,mi idemo dalje... ali gdje ce platini bez blatnjavog krompira mislim zlatnog ronalda na euro ?? ali kako god uutorak svi zajedno jos jednom bodrimo nase momke,nase zmajeve ... SRETNO ZMAJEVI !!!!
nak,nak,na kamenu ......
Je li ovo onaj d.e.b.i.l sto je skocio preko Misimovica i dobio foul?
@Ante Kreševo Anteeeee, okani nas se svega ti!
Mrzi me sto nas ovoliko postuju,kontao sam da ce malo popusti poslije prve tekme.
Neka bude: 5:0 za Portugal (like) 2:1 za Portugal u 93 .minutu (dislike)