Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razbit će ih sarajevo a u srijedu u 25 minuti će biti 3 0 za sarajevo,ma za 6 klasa bolje sarajevo,ovaj ih bandović kara samo,loš je stvarno
A koga je to Ibrak doveo a da je pokazao da je klasa igrac? Sve neki prosjecni igraci koje cu pohvaliti tek kad se dokazu na terenu a ne po novinama.
FK Sarajevo, najveca postratna prevara u BiH... hajmo sad "hordice" minusi...
hehehehe jado jadni...da nije zalosno bilo bi smijesno.
Fk sarajevo je broj 1 u bih po igracima, navijacima, sponsori itd... cinjenica
a sta je sa Avdukica? jel opet u iran otisao?
Ma pobjedićete moj k...., sad će vas demolirati.
hahaha, vidim da ga je tebi Bugari utjerao
Neka hvala, ali tu Rastoderovu bananu poslije tvojih usta i tvog šupka je bezveze davati drugima, bit će čovjek ljubomoran, slobodno je zadrži, a ako ti je dojadila dat će tebi Tan i svoju bananu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako ćete da nastradate u subotu. Naletit ćete na minu zvana SARAJEVO. Živi bili pa vidjeli !