Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako fin gospodin i realan u svojim izjavama bez imalo podvlacenja u guzicu i bez patetike..hvala ti makedonac
Dobar je Boško bio ali mu je buraz Milko bio bolji. Jes da nije volio plaho trčat, al kad dobije loptu ode ko vjetar. More bit da se Milko zezno što je tad u Partizan prešao.
Ma ja zato su Bosku dali auto a Milki kuratc
Europi ne treba jaka Jugoslavija, ali zato treba nama, jedni bez drugi smo kurlesine. Jebite mater svoju vi sto pametujete, danas hrvati, srbi i bosanci jedva sastavljaju kraj sa krajem.
ne baš Hrvati koliko Srbi i Bosanci :D
Tako vi svi govorite ljudi iz stranaka, koji su osigurani, a nas 80% bijede ko jebe. Vratice se to ljudino kad tad, sve je vise nezadovoljnih, puknut ce narodu jednom film!
Boško, nije se ona raspala sama od sebe, nego su je rastepali komunisti.
Do 1990 bez volje svemoćne partije u Jugi se nije ni travka zanjihala. A onda misliš da je partija izgubila kontrolu ili šta ? Pa pogledaj današnje političare, ima li koji da ga partija-neposredno ili posredno nije iznjedrila?
hladno pravo...
skini to masketo s glavceto