Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječe, nema gdje nas nema ! hahahaha to care !
Opraši me nigerijac <3
Ova semsa je kraljica!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kralj :)
Covjek je inzinjer, ali analizirao je sta i kako trebamo bolje nego cijeli savez sa Papetom na celu. Svaka cast ljudino, pravi inzinjerski pristup :)
Smatram da će klima biti jedan od odlučujućih faktora na ovome SP-u. Našim momcima trebaju dobre fizičke pripreme i maksimalna kondicija. --------------------------------------------------------------------------- Cak i covjek laik zna sta nam je kljuc za pobjedu - ali nas vrli selektor ne zna. Dopustio igracima sex, provode i zajebanciju. Mogu misliti kako cemo nespremni biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo nas je, al smo dobro raspoređeni ;-)
neprijatelji BIH navalili ko muhe na balegu po Klixu sa negativnim komentarima protiv Papeta,protiv BIH....ma mozete da ga Papetu podudlate izdajice,i nama koji volimo BIH bezuslovno,postujemo Zmajeve I Papeta.
BiH se voli i kad vodi i kad gubi. Parola koja se koristi samo kada se navija,a pola ih ne misli tako nego odma se familije sjete igracima.
A gdje dodje Tunguzija?
U Rusiji, na istoku velika oblast... sto pitas???
I JA SAM SVIM SRCEM ZA NIGERIJU , ZELIM LOPOVSKOM PAPETU SVE NAJGORE
nigerija, divna zemlja.. bio dvaput kad sam isao na juzni Spol i kad se vraco.. cak sam jednog nigerijanca upoznao u spam emailu.. pricao mi je da je nigerijanski princ koji trazi kako da se vrati na tron i trebalo mu 200 $ pozajmit..
.. poslje toga mi nije nista javljao, sumnjam da su ga ubili
slicna stvar se i meni desila.. samo sam ja upoznao nigerijsku nasljednicu iz kraljevske porodice koja je naslijedila veliko bogastvo ali ga nije mogla unovčit u nigeriji, poslala mi je i sliku s blagom da se uvjerim.. samo joj je trebalo poslat 500 $ da moze prebacit to bogastvo kod mene jer joj je bilo zabranjeno da investira u Nigeriji..
Ma Nigeri se varaju ako misle da cemo mi zadnji zavrsit. Oni ne znaju sta je Bosanski Blitzkrieg!
lafo ingenjer ,ta` ce on ba istrazivat kad je sve istrazeno??
Svaka njima cast al nisu oni upoznali jos balkanski mentalitet,na kvarno,bahato jos pogotovo bosanki inat
Pazi jarane da te ne pojedu ti krscani dole...
cuj nigerijcima ce vise klima odgovarati nego argentincima jer su slicne kao u nigeriji. a brazil i argentina susjedne zemlje. to isto ko mi i hrvatska.
za svaki slucaj ako covjek zaboravi , nije lose pogledati atlas:)
Pa da se malo informises nebi ti skodilo... I argentina i Brazil su ogromne drzave, a prosjecna klima u Brazilu je mnogo bliza klimi u Nigeriji nego u Argentini sto se temperatura i vlage tice... Argentina je daleko hladnija zemlja, a na jugu zive cak i pingvini sto je susta suprotnost u odnosu na Brazil....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima li bosanaca u liberiji ?
"Mediji u Nigeriji, kaže, nisu previše zainteresirani za reprezentaciju BiH i smatraju da ćemo biti zadnji u grupi. " To je to, samo tako. Nek svi misle da smo maciji kasalj. A ovom tipu i njegovoj famiiji svaka cast!
noieserr pa i ti mislis da je iran i nigerija maciji kasalj,iran nema zvucna imena al zato ima borbenu i srcanu repku.
a iran i nigerija imaju daleko vise iskustva na mundijalima nego bih koja je debitant.a protiv egipta se vildilo kako je bih nemocna.a nigerija prvak afrike
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bas je kralj
Nigerijci će biti u prednosti čak i u odnosu na Argentinu jer u Brazilu vladaju slični vremenski uslovi kao u Africi?! A gdje se to Argentina nalazi? U Aziji, možda?
Pa da se malo informises nebi ti skodilo... I argentina i Brazil su ogromne drzave, a prosjecna klima u Brazilu je mnogo bliza klimi u Nigeriji nego u Argentini sto se temperatura i vlage tice... Argentina je daleko hladnija zemlja, a na jugu zive cak i pingvini sto je susta suprotnost u odnosu na Brazil....
revan Informisi se malo bolje. Nigerija ima mnogo blizu klimu Brazilu nego Argntina, jer su i Brazil i Nigerija blizu Ekvatora, kroz Brazil cak prolazi. Argentina je mnogo ispod.
Zipa kume da te ne okrenu na raznju :D