Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=A2ANrpSMLgo Pogledajte jedan od ovih snimaka.
heb0 bvb, kome su oni jos interesantni
ova dječurlija ima fudbal u malom\' prstu,. za dvije godine, dvije titule i svi mogući rekordi su pali. Hvala momci što i ja dočekah svojih 5 minuta,. ne navijamo svi za snobovske klubove, BvB!
Imaju odlicnu ekipu i cestitamo iskreno za novi uspjeh.Nazalost sto se tice samog grada Dortmund ( Stadt Dortmund) moramo reci da je uvijek bo uporiste desnicarsko-ekstremisticnih grupacija.Kao prvo je politicka organizacija ProNRW koja redovno pravi skupove i marsove kroz grad.Isto tako je duznost nas antifasista da navedemo i to da grad Dortmund nije samo utociste domacih ekstremista nego isto tako i ekstremisticko-zlocinackih grupacija kao sto su srbi medju kojima su mnogi Chetnici (die Tschetnicks) zatim U_stash.e (die Ustaschas).U Dortmundu su isto tako uvijek nalazili plodno tlo krscanski ekstremisti poput takvih kao Andres Breivik,norveski terorista.Nazalost ali treba reci istinu.
zasluzeno
MA ZNA SE SAMO JEDNA BORUSIJA A ONA JE IZ DORTMUNDA ZAO MI JE KEISERSLAUTERNA NEKADASNJI NJEMACKI PRVAK KOJI JE MALTE NE ODIGRAO PRVU UTAKMICU PROTIV BOSANSKOG NACIONALNOG TIMA UTAKMICA SE ODIGRALA U KEISERSLAUTERNU IZMEDJU 1 FC KEISERSLAUTERN - BOSNA I HERCEGOVINA, GDJE JE NAS NACIONALNI TIM KAO KAPITEN PREDVODIO SADASNJI SELEKTOR REPREZENTACIJE SAFET SUSIC PAPE, A UZ NJEGA IGRALI BAZDAREVIC, SKORO, BALJIC, NA GOLU ENVER LUGUSIC, EVO LINK HVALA KEISERSLAUTERN http://www.youtube.com/watch?v=EUWtNq6z6Nc