Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba mu tako, đubre jedno
Celik na visokim pecima!
Slušam Gorana Bregovića na NU2 i kaže da ovaj zadnji njegov rat nije bio njegov i da mu je bilo ljepše i bolje što je bio u Parizu nego u Sarajevu. Eto ko vam je "građanin" Sarajlice drage....
nastavi ga slušati i drkaj na njega on ti je tvoj idol i bakiru hađiomeroviću nek se šetaju vilsonovim
On nije moj idol. Moj "idol" je Allahov rob i naš vođa efendija Alija Izetbegović rahmetullah, kao i njegov sin i nasljednik dinastije efendija Bakir Izetbegović. A nadam se da će i Bakirov sin efendija Muharem Izetbegović biti treći vođa bošnjačkog ummeta za nekoliko godina. Ovo pod navodnicima "idol" samo zato što mi muslimani ne smijemo imati idole niti ikoga obožavati sem Svevišnjeg koji sjedi na svom prijestolju iznad sedmog neba i gleda svoje robove i sprema kazne neviđene!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zbg ovog otkaza tresu se gaće trenerima Liga petice, jer se svi pitaju: Ko je sljedeći?
Nije on kriv što nije mogao od govana da napravi pitu.
Nije otkaz radi rezultata nego radi ovi komisija za krizne situacije i komisija za hitnost :)