Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej koja je ovo smijurija..nema klub 6500 maraka na racunu?? hahahahahahah
Pitajte dodika da vas pogura,ima on koliko god vam treba,samo ga fino zamolite nesto je mrzovoljan u zadnje vrijeme :D
sigurno bi im posudio 5000 za 20 glasova na izborima
Da je Igokea u pitanju, dao bi on odmah, jer on u svoju selendru zvanu Laktaši ulaže, ali u BL ne baš toliko. Borac mu valjda nije režimski klub (čitaj: ne upravlja njime njegov neodgojeni brat).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Katastrofa. Ovo polako vodi podjeli saveza.
Ukinuti klub , svakako nemaš love, pravi se šprdnja od šprdnje hehe
Neka vam Milorad Dodik plati, od prodanog mTel-a. On ima para kada treba otvarati predstavnistva genocidne tvorevine po Izraelu, Rusiji, Srbiji itd, a kad treba sport podrzavati nema. Svakako nekakvim "Lesinarima" upravlja SNSD, sav onaj nacionalizam je instalisan od strane Dodika, a sigurno je da su i vodje navijaca tog kluba stranacki placenici. Ima tih placenika i ovdje na klix komentarima, koji sluze Laktaskom vozdu. To nije nikakav FK Borac, pravi FK Borac je kao drugoligas 1988 godine osvojio Kup Marsala Tita u ex SFRJ. Tada su igrali Bosnjaci i Bosnjak je i postigao gol za taj Borac. Ovo je nekakav virtuelni, vjestacki cetnicki Borac, za kojeg ne navijaju Bosnjaci dokle god stoji trobojnicki fasisticki grb na njegovom dresu.
Evo me na klix-u :O
Šta učiniše od onakvog kluba, pa Bože ima li te?!
Kako su ljudi inteligenti, to je za ne povjerovat. Pogledajte šta se dešava sa BH fudbalom-nogometom nazovimo ga kako god hoćete, koja inteligencija samo, uzet ću Borac za primjer, Banja Luka, Milorad Dodik, može propasti? Nikad!! Sarajevo, prodali sve bitne igrače od prošle sezone, sinoć Kukesiju poklonili prolaz, zašto? Trebaju pare? Ne, imaju oni dovoljno, ali ukoliko ste dovoljno upućeni, radi se o uskoro novom zakonu o privatizaciji klubova, ja, ti koji ovo čitaš, neko treći će sutra-preksutra- za mjesec dana moći otići u neki klub i kupiti ga, cilj je da klub što više propadne kako bi mu cijena što niža bila? Logično zar ne? Samo što glupi bosanac to ne želi da vidi, ne može jednostavno.. Divim se ljudskoj inteligenciji ! :)
i ja se divim onome sto ne mogu dostici
Isti taj Borac je par godina unazad bio u vrhu.Neka mu fasistoidni, morbidni, i cetnicki orijentirani navijaci uplate sve one kazne koje je taj klub (jedan od najstarijih u BiH), radi njihovih bolesnih skandiranja, ispada bijesa i sveg onog bolesnog sto se natalozilo u toj bolesnoj omladini kojoj krv i 20 godina poslije tece niz usta.Istjerat bagru!
Jebte, nemaju 6500KM.!? Izbaciti ih u 5 ligu RS i nek tamo igraju!
Pa ja uopce ne bi dao da se klubovi takmice u najjacoj ligi u BiH ako nemaju novca,bez veze se samo uvlace u dugove,kada budu imali zrele finansije neka plate redovno igrace i neka se takmice u najjacoj ligi,a ako nemaju neka idu u 2-3 ligu i tamo im ne treba toliko novca.
ebo ti klub koji nema 6 milja u kesu pisam se ja na borac treba ih izbacit
Pobjednik Kupa Jugoslavije (Kup Maršala Tita) 1988. godine, kao jedini drugoligaški klub u historiji ovog takmičenja Finalista Kupa Jugoslavije 1975. godine Pobjednik Srednjevropskog kupa (Mitropa Kup) 1992. godine Najbolji plasman u prvoligaškim takmičenjima 4. mjesto u sezoni 1990/91. godine Prvak Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2010/11. Borac je u evropskim kupovima odigrao osam utakmica i nalazi se na "Vječnoj listi UEFA".
I Glasgow Rangersi su igrali finala eurokupova pa su ispali u ČETVRTU ligu
Ma daj molim te...stanje u Borcu je prouzrokovano drugim radnjama...sitnim interesima...sramota.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek MEMO proda sliku, svoju najjeftiniju od 29000 eura, pa pogura Borca...boli ga tuki ostavio mu stari stan od 700.000 hahahahaah...
***te dinamo samo od ulaska u grupu LŠ dobio skoro 11 miliona eura a gdje su prodaje igrača u zadnjih 6-7 godina skoro 80 miliona eura a naši klošare za 6.500 maraka
Novinari su izračunali da je dinamo na prodaji igrača otkad je Mamić u klubu dobio preko milijardu kuna.
@ Lord Pametan čovjek, krade iz Dinama, ali im i vraća prodajom igrača. Pa Jedvaja(realno momak je krampa) je uvalio Romi za nekoliko miliona €...
Skupit cemo vam mi pare samo dodjite ba da odigra se,cekamo tekmu sto godina.
Odoh otvoriti ziro racun pa uplacujte ljudi. Dobro bi dosla bilo kakva donacija. Nemojte odvajati od usta al' et koliko ko moze. I 5 - 10 feningi je uhar. Kada dostignemo iznos javimo obustavu doniranja. Svaki visak biva ukraden ili ti ga u javnosti izgubljen.