Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je moguce da nama iz Sarajeva,nebitno bilo Saraj'vo ili Zeljo mogu da nose bodove,a gdje god mi odemo na "vruca gostovanja" ne daju ni bod da uzmemo?
Moguće kad smo debili, treba razlog tražiti na terenu jer ova djeca danas izgleda ne poštuju sveti plavi dres.
Sarajevo je sprcilo Borca 1-3 ispred njihovih navijaca.... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nek' me gaze nek' me tuku ja ebem borac ebem banja luku
...zasto tolika mrznja prema kulturnom, ekonomskom i administrativnom centru, a prvenstve jednom prelepom gradu Bejha, nego nesto ne vidoh zastave i obelezja Bejha, plasim se da ih nije progutao plamen u nekom "neplaniranom" incidentu... :).
hebem borac i banjaluku !
Sad sam skonto što plavi zijaniše, pa nije bilo penala I crvenog kartona
Ovako se pomazu klubovi iz BiH. Cim je neko u problemima, ovi puste da im dadnu gol. Tako je i Zeljo namjerno izgubio kako bi pomogao Borcu nebil otisao vani da zaradi sta god. Borac u zadnje vrijeme non - stop pobjedjuje , hahahaha zar ne ?
Samo 1-0 e jbg hahahaha,
Nismo ni mi bili bez šansi, mogli smo dati gol, ali nije nas htjelo. Niz je prekinut, protiv Veleža započeti novi. I DA GUBIŠ DESET - NULA S JUGA BI SE PJESMA ČULA.
Zrinja se vraća na drugo mjesto!
borba za opstanak slijedi
@solo haha jako velika razlika, jos 60 bodova u igri, zelim vam sve najbolje al tesko da budete 5 s ovom djecom ..
necete zadugo imati vise... onda vam samo preostaje da se dicite da ste stariji od nas HAHA !=D!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hocetel sad razbijat i pljackat i banjalucke radnje?
HAHAHAHAHAHAHAH !!!!!!!