Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo dalje.... Samo Sarajvooooo.....
A kajkut na putu.
On je sigurno imao tesko djetinjstvo zbog prezimena.
Dobrodosao Bojane. Sve najbolje u dresu najveceg kluba u drzavi. Komplexi se i dalje nastavljaju uoci vecerasnjeg pornica zakazanog u 17:30 po srednjeeuropskom (Ceskom) vremenu.
sta bi ?
Prolongirano za 7 dana. :D
Naša liga i klubovi su smiješni i totalno je sve neozbiljno
e pitari,pitari na vi spadoste.Prije par godina(sjetiti će se malo stariji navijači,na istočnoj tribina je bio trans "Bolje treći uz pomoć Allaha,nego prvi uz pomoć vlaha",a sada ale srbi
e pitari,pitari na vi spadoste.Prije par godina(sjetiti će se malo stariji navijači,na istočnoj tribina je bio trans "Bolje treći uz pomoć Allaha,nego prvi uz pomoć vlaha",a sada ale Puzigačo
eto vas ima dovoljno ovdje što pišete protiv srba napravite jednu islamsku ligu i ekipe, stvarno serete do bola više
nema ljudi nista od ove politike , svake godine mjenjaj cijelu ekipu, bar ono sto valja, svake godine 5,6,7 novih igraca ,nema od toga nafake nit uspjeha ni za jedan BH klub...
najniža vrsta komunikacije, čak niža i od psovanja, je ruganje. zamolio bih poštovane korisnike komentatorskog prostora da se ne rugaju bilo čijem imenu ili prezimenu. ne priliči to navijačima fk 'sarajevo'.
Hoce li mi neko reci sta je sa SESAROM??? Koliko znam ima ugovor jos godinu dana, sto ne igra za nas, sto ga ne kazne, ili je neko uzeo pare ispod stola???
ala ste se pojačali hahahahahahaah
Pa kakva su ovo prezimena po Bosni?!
Hjoj ja im pojacanja, levat mrtvi.Nagledo sam ga se u Celiku, ako nije sta naucio za ove godine dobro ste profulali.
Nisam znao da scout arsenala ima profil na klixu. Koja čast jbte!!!
kažu da Džeko dolazi na posudbu jer je čuo da nas je bogati malezijac pojačao eurima.
nastavlja se srbizacija fk sarajeva...
... a ni tvoju 'glupanizaciju' ne može niko zaustavit'.
Ako igra kako se i preziva, biće loše. :D Sretno komšije !
Bez veze igrac, bar je u Čeliku takav bio :)
Evo još jednog scouta.
Ma bravo, veliki aplauz za upravu FKSARAJEVA, otjerali ste skoro sve svoje igrace, a dovodite sa strane neke, nasi izuzetno talentovani al eto istjeraste djecu sarajeva, koji od djetinjstva zaigrase u tom klubu, jos samo suljica, dupovca i to je to, jos eto sto ima par njih mladjih koji su nedavno potpisali.
I po pravili svi ovi sa STRANEse vise trude i ginu, i korektnije nas ispale nego nasa djeca tipa ASkoro i dr.
vise se trude i ginu? Znam iz iskustva o cemu pricam, nasi igraci mislim na prosli kadar su se trudili vise nego ovi jer su znali sta im dolazi, pa da se vise dokazu. A sta se treba radit kad vise forsiraju ove sa strane nego nase. a ocigledno ne znas sta je sa skorom bilo tako da tisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)