Dogovor do kraja dana
3
Bojan Krkić nadomak dolaska u Milano
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzivo prenosi vecerasnjih utakmica... TIP DANA...NOVOSTI... GOLOVi... 4fudbal .com
Milan kako je krenuo ako udje u EL. (Y)
dosao u milan¨¨!!!!!!
Taman vala. Kad mu budu sumirali karijeru reći će \'vidi vidi gdje je i s kim sve igrao\', a mali levat ne mož\' bit\' veći. Doduše ni prvi ni posljednji takav. Ta fama koju Barsina omladinska škola zadnjih nekoliko godina uživa širom Evrope mu obezbjeđuje ovakve transfere iako ništa konkretno nije uradio ni u jednom klubu, osim eventualno one jedne sezone u Barsi kad je uvaljao desetak golova u ligi ulazeći s klupe. Realno on je igrač za klubove trenutnog renomea Katanije ili PSV Ajndhovena.
Milan vise definitivno nema \"strategiju\" kupovine igraca nego uzima sve sto je na trzistu a jeftino je ili je na rate....bez obzira dal su na toj poziciji deficitarni ili ih se gomila po 7-8 igraca. Na taj nacin pokusavaju da zamazu oci navijacima koji su u ovom trenutku kivni na celnike kluba.....Sta ce izaci sa svim ovim vrijeme ce pokazati. Imaju 10 solidnih napadaca a skripi u sredini bez kreativaca i odbrana bez i jednog vrhunskog igraca !!!!!
Reko bi čovjek neki igrač...Barca, Roma, Milan...pfff