Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milan nije vise kao nekada ali ipak jucer mi je poklonio momente koje sam on zna pokloniti svojim navijacima. Stadion je bio velicanstven. Nisam ni sanjao da cemo pobjediti ali eto. Za uvijek Forza Milan. Jos da je kupiti 1-2 dobra odbranbena igraca i jedan kvalitetan veznjak i opet ce milan biti top klub.
Tika taka igrajte u Španiji, za Milan treba još pure. Forzza Milan!
JEL BAS U LIJEVO DONJI UGAO ILI TI KUT?
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
Kao što sam i rekao, AC Milan je pokazao zašto je jedna od najboljih ekipa svih vremena. Barsa? Bujrum! FOOORZA MILAAAN!!!
Nisu bili oni zato sto su im ovi blokirali sve kljucne pasove, a zatvorili Messija u kavez... Dakle, treba vise pricat o fantasticnoj utakmici Milana a ne o tome kako je Barca podbacila... ;)
Realno, najrealnije ... ja Barcu "pratim" i navijam za istu od malih nogu, ali sinoć JEDNOSTAVNO k'o da nisu bili oni ... Zaslužena pobjeda Rossonera ... Bravo momci ... ;)))
SULEJMAN VELICANSTVENI
S U LJ O MUNTARIIIIIII