Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asmir je odlican golman, zasluzuje da brani za puno vece ekipe nego sto je stoke. Samo naprijed Asmire
@BiH prvaaak cuj momak je vec u godinama, njemu je 26-27 godina, godine u kojima pravi golman sazrijeva, lupas gluposti
Evo opet počeli debilni članci, Begović ovo, Pjanić ono... Jedan krivac za prvi gol Kipra, drugi penal ne zna realizirati, mi svršavamo na ovakve članke. Kada će na terenu za reprezentaciju dokazati da su klasa?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Petr Czech Joe Hart (Manchester United) Kakve greske, hajde da se radi o nekim ne znancima, čija imena ne čitamo svaki dan u novinama...
nas beg, profesionalac, narodni kapiten, pravi lider, stalozen, porodicni covjek... pravi bosanac i hercegovac !
strašan talent 25 mu je godina a već zakucava , mislim da će B tim Barcelone zažaliti
A kakav si ti talent pa po vas dan visiš na klixu.
ma surti zivot mi je usran
jado jadni, drugi put u toku dana si primoran bježati u rupu
volim te bosno !
Da li ste razmišljali o dugoročnim konstantnim prihodima na najlakši način??? Naravno da jeste!! Evo ekipe koja vam to omogućuje!!! http://rentabilnost.blogspot.com/
Tu je on blizu i ovim ostalim ispred njega, vrhunski sportas i na terenu i van njega.
@BiH prvaaak a kojem to poluotoku pripadaju slovenija i hrvatska ako ne na balkanskom ??? da nije mozda apeninskom ???
joe hart bar na 2 mjesto
Zmajevi su ponos nas i dešavaju se porazi nismo mi Njemačka i nismo bogati al da im.se hebu sestre i mame to nisu zasluzi jer oni se odrekli puno jaci reprezentacija da bi zaigrali za ovu podjeljenu siromašnu državu zapitaj te se seljaci kako je njima !Bega institucija i svetinja BiH!
Da je Englez bio bi prvi sigurno :D
volim te trokutistane !
Mislim da se vecina ne moze sloziti sa ovim redoslijedom! Iz vise razloga, ne mora begovic biti bolji od drugih,ali! ne moze se kao kriterij koristiti koliko golman nije primio golova! Kriterij u evaluaciji uspjsnosti golmana se vrsi prema utvrđenim kriterijima koji su bitni za golmana! A to su: broj odbranjenih šuteva na gol ( van i u 16), ponašanje golmana za vrijeme izvođenja prekida sa strane i kornerima koji završavaju ubacivanjem u 16, pregled igre i koordiniranje odbranom kad je lopta u posjedu protivnika i mnogi drugi da ne nabrajam. Kad se ovako ocjenjuje uspjeh golmana onda se sigurno i dobije drugačiji redoslijed! imati kompletnu ekipu naročito vezni red i odbranu nije kriterij da li je golman dobar ili ne, a koji je novinar uzeo! za golmane de gea, hart prosle sezone tako su bili dobri da su se u pojedinim momentima pojavile price da je trebao i manchester united i city da kupuje golmane u prelaznom januarskom roku!
ne ja to nisam rekao, ja sam rekao da se samo tako moze odrediti ko je bolji golman! Pricam o naucnoj strani a ne blebetanju o tome sto mi se neko svidja ili ne!
to ti mislis! Da li si ti cuo nekad za softwerski paket Pro zone, ako nisi to je jedan od skupljih paketa koji analizira sve segmente igre i koriste ga svi veliki klubovi, u nasoj regiji jedan od korisnika je i dinamo iz zg, ako ne i jedini. 40 000 km se plaća na godisnjem nivou. Ti ako si zadovoljan statistikom koju vidis na televiziji onda s tobom ne treba ni razgovarati o nogometu i ona ne otkriva gotovo nista. ovim paketom ti dobijas ogromne informacije koje ni sam trener a ni igrači ne mogu da obrade, jer je ogroman broj informacija za vrijeme jedne utakmice. Zao mi je sto ti moram reci ali mislim da tvoje analize nogometa ne udaljavaju se od informacija koje se mogu vidjeti u novinama! Ako te ne mrzi procitaj ovu knjigu "Handbook of Soccer Match Analysis: A Systematic Approach to Improving Performance od Christopher Carling, Mark Williams i Tom Reilly". Pa ćes drugačije pričati o statistici u nogometu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pišam se na ovog što je Sczesnog stavio na 6-o mjesto.
ovaj mekenzi prolupao..nije begic ni u prvih 15
Joe Hart (Manchester United)....!!!!
bolji je od i od Harta i od ovog Sceznija i od Lorisa i Havarda ... :D
a ti nevaljas ni svojoj mami ...