Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon pobjede Bayera protiv Mainza, kapiten Apotekara Simon Rofles dao je sljedeću izjavu: "U svoje i u ime cijele ekipe želim zaštitaru sve najbolje i brz oporavak. Ovu pobjedu cijela ekipa posvećuje njemu", rekao je Rofles za Sky.de.
Hajd sad djece vam zovnite svakog moguceg,i nemoguceg strucnjaka na balkanu i sire da prokomentarise Spahicevu situaciju.Situacija jednostavna,branio buraza,ok,tu suplju moze prodavati onima koji ne znaju njega i buraza,pogotovo mu buraza rado vidjenog gosta sarajevskih elitnih ugostiteljskih objekata,svabe ga kaznile,jer ljudi ne trpe krkanluk,stele,tapsanja po ramenu itd,tj onaj mahalski(uvreda za mahalce je poredit Spahica sa njima)stil ponasanja.KRAJ PRICE...
joj Cire...pa ti si stigao do zime karijere i ta ti zima traje 12 godina.
Spaha kao igrac ok, ali kao karakter i čovjek obićno g'ovno!
Ciro je najveci smrad BH fudbala. taj sto bi pokako,to bi i popapo
Ćiro svakom loncu poklopac,haj popusti malo svega ti i idi šetaj sa unucima.............
Šta je tražio to je i dobijo....ko malo više prati on je uvijek ovakav bio...sam je sebi najviše naštetio.....i nije mi ga žao
Jesil prirodno glupa ili treniraš??? Ah sada znam,ti si ona Methova drugarica,posellami druga i redovno uzimaj tablete!
Croatissimus, nije on nista stvorio. To sto je Hrvat i ti ga gotivis samo iz tog razloga, to je tvoj problem. Mrzim hebene nacionaliste. Ti "Zmajevi" su postojali puno prije Cire.
djesi ciro picin dusmanine
Kad je pastir i nije mi ga zao !!
Ciro pederu