Nogometna reprezentacija
0
Blažević objavio spisak
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj samo opet da Vedu ova prijateljska kosta pola godine odmora
Hahahahaha! Identiteska kriza ili si k_r_e_t_e_n?! Mozda i jedno i drugo!? Mravu, nedaleko od Tomislavgrada Ti je granica i na njoj pokazi svoju putovnicu, ali je pokazi, jer je Duvno uvijek bilo i ostace BIH!!! E haj\' sad razguli, cekaju Te ovce...
ćiro vrati nam se u hrvatsku, j.e.b.o te poturice.
Dobar sastav..konacno i nas Vedo na teren da zaigra za BIH...
Za one koji ne znaju hasagić je imao neku operaciju u Njemačkoj tako da neće moći da brani vjerovatno ni protiv Armenije i Turske , mislim da je sastav dobar ,ali moglo je se pozvati još par igrača koji nisu do sada pozivani tipa Medunjanin ,kućuković Mujđa i sl. a ostaviti npr Muratovića i sl. ovo je ipak prijateljska i treba što više potencijalnih reprezentativaca da pozove , a za ovaj komentar od sa mislim da je stvarno suvišan.
Masalla :D
To je to, bolja se pita od onog sto se ima ne moze napraviti. Ciro, nemam zamjerke.
u vezi medunjenina - tako je bilo i kad je barbarez igrao, Zlatan Ibrahimovic htjeo da igra za BH ovi mu rekli da razguli, da jos malo vjezba pa mozda poslje zaigra... frajer normalno zaigrao za svensku! tako ce i ovaj, kad se izrodi novi robben od njega, garant ce bit izdajnik. :)
ama kakva \'rvatska nece se ni u baraz plasirati a ovaj (sa) veze nema o zivotu.Najjaci sastav do sad!Drago mi je sto je zvao asmira,da vidimo sta nam nudi i konacno VEDOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Sta Ti je ba HercegBosna? Nikad cuo, majke mi! ;) Hajmo Bosno! Gazimo \'rvatsku u barazu, inshallah! Pozdrav iz Mostara, seher grada Hercegovine.
nisu bas velike sanse da igramo sa hrvatskom u barazu, jer ja licno sumljam da ce medu kuglicama biti i hrvatska......mozda dobijemo ukrajnu. aBd da se plasiramo i mi na jedno vece prvenstvo imamo sansu kao nikad od sada...
joj cuj, rahimic slab....vidim znanje ti je o fudbalu na visokom nivou. nisam ni ja neki velemajstor ali Rahimic je jedan od nasih najboljih i najkorisnijih igraca..samo kad bi neko brojao koliko on lopti presjece,u zacetku unistava protivnicke napade..vrhunski igrac, tesko da mozemo bez njega ista napraviti. Kada je Cska osvojila kup uefa on je bio proglasen za jednog od najboljih igraca na toj poziciji u evropi. meduljanin zvali su ga puno puta pa nije htio, igrao za holandiju..sad kad je zagazio u 25 godinu skontao da nece moci igrati za prvi tim holandije(nema mjesta) onda \"daj sta das\" dobra je i bosna ..ja licno bi volio da on zaigra za nas :D
Stvarno smo ekipa! Samo žalim što su ova sjajna imena zasjenila one d.bile iz Saveza.
Sjajno!
Ciro izdajico, nemas ti veze sa nogometom. Samo da dobijemo Bosnje u barazu i da ih posaljemo doma kao Srbi 2005. godine na Marakani.