Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j*** vas ciro, da vas j***, lik je samo tu sto se moze uklopiti u lopovluk... al ako neko zna nek mi kaze ko su slijedeci: Bojan Regoje Velibor Đurić Ermin Zec Saša Kajkut stvarno nikad za njih nisam cuo...
aj tinks det aj m rajt. of cors det aj m. aj plejd gud. manej iz dere. :)
u pravu je Baka bio...lova se vrti ovdje...
skoro legendo.mogu da ti ga labrnjaju.HORDE ZLA-SA
daj ljudi ušutite !!! sve dok nam ciro donosi dobre rezultate, ne smijemo mu ni rijeci pregovoriti, treba mu kapu samo skinuti, i dalje vjerovati u njegove kvalitete, jer on do sada cini mi se jedini pokazuje djelima a ne rijecima zato ponavljam psssssssssssssssst!!!!!
Iako sam se nadao mladim igracima na spisku,nemam pravo kritikovati Ciru jer nas je doveo na prag do JAR.
i tebe da se pita bio bi selektor nepostojece herceg bosne, ali posto je nema, nece nikad niko niti biti :) pustite ga da radi, prijateljske i sluze za ove stvari.
ma cirina djela govore ako malo bolje pogledas izrekao je on i vece gluposti svercaj duvan i uzivaj.
\"Na izravno pitanje, bi li bio izbornik momčadi Herceg Bosne, Ćiro Blažević je bez dvoumljenja odgovorio : „Da. Odmah. Odmah, sine.“ \" http://www.hercegbosna.org/forum/index.php
NESERITE I PUSTITE GA DA RADI
kakav skoro kakav pitarski prascic. sto nisi zvao te talente o kojima stalno govoris da ih je puna europa.
aj spiska i karine, skoro i rascic i jos nekih iz kukuruz lige , a talenata nigdje nema
ajde ba glupani smirite se,necete vi govoriti treneru svih trenera sta da radi,a sto se tice tog stpera nemoj samo da bude ko mikelini odlicne predispozicije a ne zna hodati.ciro samo ti radi svoj posao jer ga radis najbolje.
To majstore,takvih nam komentara treba...
JOJ SPISKA, BOŽE DRAGI!!! FUUUUUUUJ!!!!!!!! NEK NAM JE DRAGI BOG NA POMOĆI.