Kvalifikacije za SP
0
Blažević: Historijska pobjeda BiH
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za \"... 02.04.2009. u 22:57\" Za neke stvari ste u pravu, istina da nas je Albanija pretekla u nekim stvarima. Ali se zapitajte i zasto a ne samo povrsinski gledano i nasumice usvojeno. Mislim da za repku BiH trebaju navijati svi oni koji zive unutar granica BiH i naravno oni koji su porjeklom sa prostora BiH. I u Albaniji ima vise religija ali se ne nazivaju prema religijama kao kod nas Srbi, Hrvati i Bosnjaci, ja nisam Bosnjak ja sam Bosanac. Albanac koji je katolik ili pravoslavac ce javno reci uvjek da je Albanac an Hrvat ili Srbin, e o tome ja govorim. Kod nas je sve to pogresno prezentirano od strane vjerskih voda i na zalost od naroda usvojeno. Je pisem Bosanskim a ako ti se ne svida molim za oprost. Postojalo je i pismo Bosancica kao i jezik Bosanski na kojem je i pisana povelja Kulina-Bana i sve su ovo Bosanske rijeci mi ne svojatamo tudje rijeci. Mislim da bi svima bilo bolje kada bi se tako i ponasali svi skupa kao Bosanci i/ili Hercegovci, samo tako mozemo napredovati.
@KundK znas li ti da ste vi srbi u prvom redu bili branili austrijsku monarhiju protiv osmanije kao nemocni zecevi, glupko jedan? a bosnjake su obucavali poslje anexije od bosne, da vas srbe militantno gaze(u to vrjeme razumljivo). a ti uzeo nick KundK)))))))))) brisi se iz sportskog foruma sa politikom, kao i svi drugi polemicari. niko nikoga negoni sa puskom da igra ili navija za BH repku.
Na sve lici ali na drzavu ne lici ! Pa svaka medjunarodna utakmica je svojevrsni referendum , koji nam redovno dokazuje svu nemogucnost zajednickog zivot i postojanje ovakve drzave. Ko zna za slicnu dobiva kolor televizor ! Mnogo bolje od nje su se raspale...Cehoslovacka npr, pa YU...Sjetimo se repki YU i kako smo navijali...Paaa? Zasto musl;imani misle da je mogu nekom nametati...Nemaju oni nikakvih kapaciteta za to ! Vrjeme radi svoj posao.BiH ce poput komada zice koju uporno savijas puci !
pisao sam dva posta duga odavde do Grče i sad mi se ne da sve ponovo pa cu ukratko: Prvo za BOsanca ja pisem ikavicom kad OĆU i to je moja stvar jasno? Znam ja vrlo dobro kako ide književniči nemoj me ucit ionako pises 99% Hrvatskim jezikom ali necu sada o tome oću da se osvrnem na post Melvudina i da kažem da se slažem s njim u potpunosti, dalje imam ja prijatelja i Bošnjaka i Srba tako da nacionalizam možeš isključiti iz ovo ga posta, bit je ovo : nas je Albanija prestigla po standardu ima nekoliko godina mi smo najsiromasnja država u Europi, situacija je znamo kakva s ova 3 naroda i žalosno je što većina Bošnjaka misli da je ovakva BiH uredu, zar je tebi dobro u ovoj državi? Možeš li na godišnji 20dana? Možeš li na more da se ne mislis koliko ces potrositi? Možeš li izaci iz minusa? Što me se tiče nebitno je tko će biti na vlasti može sve i Iran ali daj standard ljudima da imaju i da se ne misle svaki dan.... i dalje vecina misli da je ok ovakva BiH?
admini majku vam vise pustite mi post!!!!
Netko tko je po svemu sudeci zavrsio vecernju skolu i oglasio se na ovome portalu u 17:25 da nesto pojasni. Sine i CIRO bi ti to rekao; - ne pise se ajmo, ispravno je hajmo - ne pise se negdi, ispravno je negdje - povjest je sinonim za istoriju ili historiju - zemljopis to je sirovi prevod sa njemackog \"erdkunde\", meni nije potreban Konrad Duden mi to zovemo geografija. O procjenama to je posebna prica, Vasi navodi su \"valjda pod tim misle na 20 i nešto % teritorija\", moze biti Vi to ocigledno bolje poznajete iz tih razloga se i odugovlaci popis stanovnistva pa evo odmah podatak da znas Hrvata ima 470 hiljada u BiH to otprilike iznosi 12% stanovnistva pa kad se raspodjele politicka mjesta za Hrvate auuu pa svi ste u politici. A sto se tice to da sam zatucan, pa mozda i jesam da iskren budem mozda mi je porjeklo iz Turske, razumi me nije lako 500 i kusur godina vladati i onda takvi kao ti drze predavanja a nisu ni svoje dvoriste pocistili.
Moj djecace ...Ni sam neznas koliko se varas ! Ali ja sam rekao iz srca , nesto sto je nama manje vise svima jasno.. Vrjeme ce pokazati !
@ TZV MEVLUDIN!!!! SKONTALI SMO TE DA SI MRTVI ČETNIK I NE JAVLJAJ SE VIŠE JADNIČE, MAJKU LI TI FAŠISTIČKU _J.E.B.E.M!!!!!!!
Aferim CIRO MAJSTORE.U svojoj 73-oj godini ima vise duha i mladosti nego svi nasi bivsi selektori zajedno racunajuci i bradatog seljaka(kockara,ko fol boema)AJ TINKS...aaaa....pentatikvah...plejs...gud...FRSTHALF...eee..aaaa
Melvudine pošteno napisano, to i govorim uvijek da je tako, pa drago nekome ili mrsko to je hepena realnost.
BosanaC ajmo malo učit povijest zemljopis i slične stvari vidi se da si zatucan , a najžešće kad negdi piše cijela BiH slavila pobjedu hahahahahaha, valjda pod tim misle na 20 i nešto % teritorija, pozz s \"istoriskom\" pazi ovo istoriskom pobjedom hahahaha pa sta bi bilo kad bi pobijedili mađarsku ? hahahaa
Bravo za repku , ali ruku na srce sinoc se urnebesno festalo i slavilo samo na prostorima gdje smo vecina ! A gdje nismo uglavnom se pratila rep. Srbije i Hrvatske. Mozemo se mi praviti ludi , ali sinoc je policija cuvala navijace BiH u Mostaru ! Posao me je sinoc zatekao u BL...Obisao sam kafice u zelji da negdje odgledam tekmu , ali svugdje,bas svugdje pratila se Srbija -Svedska ! Nakon pobjede nasih momaka komentari su bili od totalne nezainteresovanosti do \'\' hebo b...je !\'\' Tuzno mi je bilo zbog toga, ali upravo u tome se vidi da ova zajednica , dugorocno nece moci ! Mozda bi bilo bolje da se stvarno posvetimo sami sebi, od ovog tala nema nista...Mozda bi nam bolje bilo. Svoj dres ,svoja himna, svoja rep.svoja drzava...svoj narod Ovako sve vec odavno djeluje shizofreno ! Znam da ce mnogi da me pogresno protumace i glume nekakve patriote, ali na sta ovo lici ? Eto ja rekoh !
ako se bude igralo na Koševu,mozemo se poselamit\' sa svjetskim prvenstvom !
Za \"cro bih\". Malo ti je kontradiktoran nadimak. Za mene a i vecinu gradana BiH CIRO je Bosanas roden u gradu sa bogatom istorijom tj. u Travniku. Ispada da svi sto su katolici su Hrvati a pravoslavci su Srbi hahahahahahaaaa. Jeli i PAPA Hrvat ??????????? Hrvat iz Njemaceke jeli ???? Zaista je zalosno sto pojedinci zive u lazima!
molim sve bosance da izbjegavaju ove četnike jer nam nisu interesantni.fol mrze bosnu a odmah ćim sabah svane upale svoje kompijutere i gledaju naše portale to je dokaz koliko su mali i bezvrjedni .pozdrav svim bhfovcima i samo navijajte neka crknu ako bog da.to su miševi koji kad dođu u sarajevo poklope se po ušima akad odu 150km od grada onda su junačine .zato vas molim ne odgovarajte na njihove provokacije jer i njih nevolimo gledati a ne čitati njihove komentariće ČIRO LEGENDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!