Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...znao sam da je komunjara :))
Nevjerovatno da se tako često spominje njegov engleski. Jest provala i on je nako, baš temperamentan, ali ima valjda još nešto o ovom čovjeku. A da malo propitamo visoke državne foteljaše o stranim jezicima? To bi tek bio vic.
Prvo i tebi :))) za raju, jes, jes tako je. Ali ustvari ne razumijem šta hoćeš da kažeš. Smijem se i kad ne konatm vic. Meščini, al hajd znaj.
Žene/djevojke su ionako rijetke na ovim komentatorskim prostorima. Zato je dočekaj kako dolikuje, ok?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
toliko o kvalitetima naseg izbornika! Blaz hoce da pogine, izgleda dosado mu zivot
Hoće li u Peking ili u Pjong Jang?
Jao smijeha Tiiitooo dragi :)
znaš šta te čeka ako im ne ispuniš očekivanja. I ti i igrači pravac radni logor
taktikva vins xD
E moj Baka. Jesi nasao gdje ces hljeb zaraditi.
sta bi sa svim onim velikih klubovima koji su bili zainteresovani za safeta,kad je trebao dobit otkaz,eeeee,kupio safet klixovce ko prostitutke
A šta je pametnjakovića ovdje, ne znaju na karti naći a pričaju kao da su živjeli u S. Koreji.. Ja sam siguran da tamo nije ništa gore nego ovdje, propaganda je čudna rabota, a ko ne vjeruje neka provjeri.
Uslov je da ima frizuru kao vodja Kim J.
Hoce li klix prenjeti izjavu francuske drzavne tuziteljice o napadima u Fr? Posto su sinoc pogresno preveli vijest i dodali dio iz drugog clanka Napad u Dijonu nije teroristicki napad, nema nikakve povezanosti sa Islamskom Drzavom, cak ni na internetu Radi se o tesko psihicki oboljelom covjeku koji jeste uzvikivao "Allahu Ekber" ali cisto iz razloga da se "ohrabri" i "olaksa sebi" posto se radi o religioznoj osobi Napad u Nantu nije teroristicki napad, radi se takodje o psihickom bolesniku koji je vjerovatno ispirisan ovim u Dijonu ali bez ikakve povezanosti U ovom slucaju ne postoji nikakva religijska poveznica jer osoba uopste nije musliman
covjek ode tamo gdje nema ove korupcije....tamo jedan vlada:)
Zajebes li oni te fino proglase za americkog spijuna i postave pred protiv-avionski top .
Hah on sa svojim engl. jezikom da bude americki spijun:)
...ma primit ce te valjda neko....Blagaj, Buna.....nemoj u Koreju bolje ti je
hahaha oplakah :)
e moj Blazu, tamo ako izgubis....
nema tamo vjesanje...strijeljanje...tamo te Kim baci gladnim pit-bullovima ili te gađa minbacačem...
ama ne mogu da vjerujem da mu se bas toliko zgadilo kod nas.... mozda jadnik konta tamo nema korupcije.