Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam...vodka kurve i kaviar :D
Čikica, ti izgleda još ne znaš s kim imaš posla. Priča ti je šuplja i u njoj nema ni f od fudbala, to je mnogima jasno. A na ovoj slici te Putin gleda kao zmija žabu.
Da se Ukrajina plasira :) ,pa sa Rusima da igra
Rusi i Ukrajinci su bratski narodi...ne kontam koji ce im ovo sve...politika
"Mi se bavimo nogometom, I nikada necemo dozvoliti politici da se mijesa." Obrazac je jednostavan. Bravo Sepp!
e moj Blatteru ti češ 2018-te imati 82 godine, i još platu bereš puuu
Mora nabrat prosjek do pemzije!
"..mi se bavimo nogometom i nikada nećemo dozvoliti politici da se miješa"...politici možda ne, ali keš je dobrodošao uvijek...riješi Qatar
Naravno brate da je dobrodosao, sta ces jbg, nece dati tunisu da organizuje
pa jeste dobrodošao, ali ne po svaku cijenu...eno se za glavu uhvatili šta će i kako će s temperaturama u Qataru, sve su varijante moguće ali oduzimanja domaćinstva nema...igraće se u Qataru po cijenu kvalitete fudbala, pa čak i zdravlja igrača i navijača..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce ako bude Bosna igrala na SP.
Rusija kurceva zemlja
e moj pasice iz bg-a, da je kurceva zemlja davno bi zapad njene resurse pokupio