Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prop'o k'o žeton a velike sam nade polagao u njegovu karijeru :S
Jbga, opet ce uzimati dobru lovu, bolje nego da se vrati u nasu ligu
Čim je on za Bosnu zaigrao naravno da je propao.Da je za svoju Srbiju igrao u Realu bi sad bio.
Ziv je znaci. Dobro je!
Gdje si mostarac jebem ti nanu
Ovaj mali je trebao postati igrač svjetske klase,... subina se poigra sa pogrešnim klubovima i trenerima.
Neka mu je sa srecom i nadati se obzirom na njegove godine, da ce se stalnim igrama vratiti u formu i da ce ponovo biti dio BiH reprezentacije.
nevjerovatno koliko je frajer propo
Kako lik propade boze dragi. A i izgleda kao da ima 10 godina.
Neznam sto je s ovim momkom...bio je strasan potencijal i onda kroz tolike klubove prođe i ništa. Očito nesto pogresno radi.
drugoligas jarane.. e moj Steva nisi ni ti dobar u glavu
Decko je bljesnuo 2 utakmice i iskreno svi smo vec pomislili evo Gareth Bale u repci. A ocito nije tako jer ne moze se desiti da se nije dobro snasao u Sveilli, Elcheu, Alavesu, Gyoru ... ja mislim da ga ne vole treneri hhhhh
Šta nam je sa Seje Hajrovića?
Druga liga Svicarske.