Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora bit jedno dijete iz Tesnja
Dobro pojacanje Sarajeva. Za nasu ligu mogu reci klasa.
Evo idealne prilike da vidi te sta je igrac profesionalac sa 36 i sta je polu amater sa 22 i kazu star ..zivi bili pa vidjeli razliku
S obzirom na sve okolnosti, ovo je trenutno vrh pojacanje. Hajd jos stopera zaganjajte, i Avdija dobo nam dosao.
Hahaha vratiste covjeka iz prnzije,mogao se bgm i Dudic vratiti u igracke vode...
Dugo ga nisam gledao. Ako je zdrav, sigurno je pojačanje ovim tarabama.
E ovo i jest nas problem, svih timova u ligi. Dovedes polovnjaka 30+ koji je upisao 5 nastupa za reprezentaciju i predstavis ga kao senzacionalno pojacanje. Niko ne kaze da on nece dobro igrati, sto je opet odlican pokazatelj snage nase lige...
Dobar, mlad, perspektivan🤣🤣🤣
Pa nece u sustini nist promijeniti mijenja Musu koji je solidno obavljao svoj posao. Problem je katastrofalan vezni red i nedostatak stopera.
Probit ce Avdija do Nemile
Tebi tek 17 je meni dva puta je toliko
Cuj nogometaš, valjda fudbaler...
U cvijetu mladosti. Malo mlađi od kraljice.
Ma neka je. Priliku treba dati mladim igracima. Trazio je Avdija angazman u BiH, ono uhljebljenje pred penziju. Bilo je price da zaigra u Slobodi al et Sarajevo ga uze sebi.
Akademija izbacuje igrače ko na traci
Hajde Avduka da im pokažeš kako se to radi, sretno.....
Hvala klixu na jutarnjoj zabavi.