Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povodom slavlja,šaljemo svima 2 besplatna para,posjetite nas na kladimose.bloger.hr
Džeko će sa najmanje pet golova razlike ispred svih igrača Bundeslige biti golgeter ove sezone. I prošle je sezone iz igre 26 puta tresao mreže protivnicima, sada Džekson izvodi i penale majestralno samo da oproba još i slobodnjake i onda je kompletan. Još jedno bih ga pohvalijo za onu fantastičnu prestavu u Španiji, protiv Vilareala fantstična prestava Džekson. Svaka čast Džekson radi tebe navijam za Wolfsburg.!
http://www.facebook.com/group.php?gid=347044524785 Hajmo Bosanci i Hercegovci da vrsimo pritisak na debile i napravimo uslove za nasu repku dostojnu njihovog kvaliteta.Dosta je bilo brukanja pred svijetom. Hajmo prikljucite se
Ajj hoki jesi lud, aaaa jesi ga isfur\'o aaaa, mogu se kladiti neki seljak ovo piše zavidi frajeru ima sve i nas\'o se ovdje k\'o neki pacenik provaljivati da bi mu neko odg. i sve tako.... e moj debilu ufati se neceg pametnijeg. Da majmun ima tastaturu napisao bi nesto ccc
Miske, jebem te u siske Miske dzeki dijamantu razvalio cmar k\'o kantu
e dzeko dzeko, moj te usteko
ahahahahah, nek si mu dao malo da posnifa,,.. hahaahhahahaaa BUAHAHAHAHA :)))
Hoki 14.03.2010. u 11:42 HOKI U K U R A C ME MOJ OSUNECENI - CMOKI ! !
Dzeko jos u Wolfsburgu? I onaj drugi? Ja sam ovdje citao kako ce sigurno u Milan, Bayern,Manchester, Arsenal... Izgleda da je predobar zan njih, postoji li uopce klub koji je njega dostojan?
Jos jednom Ibricic...ima ovde Vedade mnogo prostora na levoj strani to se lako moze uociti MISIMOVIC U NJEGOVOM STILU DOBRA LOPTA MURATOVIC MURATOVIC DZEKO DZEKO JE U SESNESTERCU DZEKO SANSA JAO NISTA KAKVA PRILIKA NASTAVLJA SE NAPAD NASE REPREZENTACIJE DZEKO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DZEEEEEEEEEEEEEEEEEEKO DZEEEEEEEKO DZEEEEEEKO DZEEEEEEEEEEEEEEEKO DIJAMAANTU DIJAMAANTU DIJAMAANTU BOSNA VOOODI BOSNA VODI BOSNA VOOODI JEDAN NULA ZA BOSNU I HERCEGOVINU !!!
Dzeko turcine napusis se kurcine
Kako nam je dijamant danas kakio, jel mu jos tvrda stolica?
Dzeko dijamantu samo uz Allahovu pomoc najbolji samo, zavidni mogu samo da ga du.... . Dzeko dijamant,pravi ljepotan bosanski,ovakve kao mene i Dzeku majka samo jednom radja, Dzeko nas dijamantu.
nas dijamant
znao sam da treba da ga metne da ponovo pocne zabijati cim je mala dala proradila opet desnica