Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Papak Pape moze izvuci onoliko iz nasih igraca kolko je Bilic od Hrvatskih, mozda bi i bilo nesto od nas.
HVALA TI ZA SVE IZBORNIČE. MI HRVATI!
@realnost Kada si tako \"bistar\" de mi reci kako onda veliki Ćiro nije uspio motivisati ove glumce od igracica, iako mu je to najjaca strana? Zar treba neka posebna motivacija kada se igra za drzavni dres, ako treba onda ovi igraci DEFINITIVNO NISU za Reprezentaciju!!!!!!!!!!!
Ocekujem procvat hrvatske reprezentacije sad kad je ova budala konacno otisla iz fotelje. Imaju potencijala ali njegova nestrucnost i mlitavost ih je kostala puno puta do sada. Takodje, ocekujem njegovu neslavnu propast u Lokomotivi i otkaz najkasnije naredne godine u ovo vrijeme. Nakon toga mozda preuzme Dinamo, Hajduk ili tako neki marginalni lokalni klub.
Slusaj ti realnost,ja kad imam stomacne probleme ovaj Susic mene ne moze motivirati da pojedem po janjeta(obozavam janje)da mi se stavi na hastal...sve je u motivaciji aon to nije kadar,kakva ba taktika,coek ne zna 2 sastavit a kamoli nekog motivirat..
JEDI G O V N A !!!!!!!!!!
Koji ste vi drotovi sto komentarisete ovo za nas na racun bih. Bilicu I Hrvatskoj svaka cast covjek je sa tako malom zemljom pobjedio jednu \"Njemačku\" i Englesku \". Vi koji pricate tako na racun ove ionako raspadnute zemlje, vi ste obicni bolesnici koji ne znaju sta pricaju. sve dok smo pobjedjivali, dok smo razvaljivali bilo je \"naprijed BIH\", a sad kad nas je jedan Portugal izbacio, koji ima najboljeg igraca na svijetu, vi nesto govorite. Sramite se svi.
Nemojte me napadat \"naš sam\" :D , da je nama jednog ovakvog trenera, čovječe onaj Safet nije nijedne akcije dao igračima da koriste, samo dajemo golove iz kornera, slobodnja i individualnih akcija igrača....a taktike, Safete, kad ćeš neku taktiku dati momcima, i podmladit ekipu, pa neće Spaha i Edin igrat do svoje 40te godine...
je li postoji neko udruženj ili kako se uopšte može tužiti ovaj portal, jer očito je cilj samo povećati mržnju i uzgajati naciobalizam i fašizam...molim pravnike da pojasne, jel se može tužba za ovakve članke uputiti i kome? Hvala!
EEE HRVATI TRCE I BORE SE ZA SVOJE A OVI NASI MANEKENI I NE IGRAJU U SVOJIM KLUBOVIMA SAMO VISE PO FACEBOOKU I STOJE NA TERENU,TREBA IGRATI SRCEM I DUSOM A MI NEMAMO TU NACIONALNU SVIJEST RAZVIJENU JOS.PAPE JE SELJAK NE ZNA DVIJE SASTAVIT,BIO JE DOBAR IGRAC(I SRAO JE PONEKAD PREVISE)ALI IGRAC I TRENER SU DVA PARA CIPELA,NIJE JOS NISTA U ZIVOTU KAO TRENER NAPRAVIO,ZIVI OD IGRACKOG BONUSA I KREDITA ALI DOKLE??TESKO NAM SE PISE,NECEMO NIGDJE OPET OTICI.
Dobar je Slaven covjek nije sirovina poput Stimca i nekih,sve najbolje care!
sretno legendo još si mlad daleko ćeš dogurati i hvala za sve učinjeno
http://www.youtube.com/watch?v=TjrMIPC9mK0
Slavene legendo na svemu hvala ti !
Bilića bi fakat volio jednog dana vidjeti na klupi BiH
Kamo srece da i mi imamo jednog Bilica