Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbalansirana ekipa koja će biti dark horse natjecanja. talijano stalne mušterije, irci realno klasa ispod, sa španijom se može i izgubit. polufinale izgledno. ljubomorne bošnje nek ne plaču, uživat ćete u gledanju najboljih na kontinentu, a hrvati su tu redovno. vi ste još mali i naivni.
Komšije, nemate lošu ekipu, ima finih imena. Sretno
Bez neke zle namjere, cini mi se Hrvatska nikad losija, al eto vidjecemo. A to za koga ce sarajevo navijati, ne znam cemu tolika opsesija, nek navija ko za koga hoce. Neko ce navijati za hrvatsku, neko protiv, nekom ce biti sasvim svejedno. To je individualna stvar. Ja bih volio da prodju Italija i Irska.
kako mogu mosnjaci biti nacionalisti kad ni nemaju nacionalnost? moju cuko rexi stariji od te nacije
nacijonalisti zalim vam sve najgore, a prave sarajlije i prava gradska raja nikad nece biti protiv... SRETNO KOMSIJE...
Euro se uvijek iznova igra i sve je moguce.Kad su grci uspjeli do \"krova Europe\" nevidim razloga da se Hrvati odmah otpisu. Sretno kockasti !!
ako je dosta srece opalit turke u istanbuu 0-3 onda ok? imaju mentalitet koji nama fali a to je da utakmice gdje smo favorit dobijamo i akd lose irgamo
oniu bi kod nas bili kljucni igraci to je razliak bih i hrvatske
Zavist je osobina malih, frustriranih likova. Sretno, Hrvatska!
i usput bolje Mošnjak, nego Pičak . . mošnjaci po mošnjama, znači imamo onu stvar, a pičak , po pičkama koji ostavljaju takve komentare . .
Olić (Wolfsburg) . . .
nacionalisti idete mi na k... sretno komsije
ja sam bosnjak i razmisljao sam da navijem sat u tri sata. ali nakon onog setkanja po terenu u irskoj, nema sanse. sretno hrvatskoj na euru.
Razmišljao sam bi li čekao 3 ujutro u petak da gledam BiH protiv Meksika, sport je u prvom planu ne politika al zbog ovih par komentara sad više nisam siguran..pozz
bošnjaci puni sujete će navijat protiv hrvatske. dokazano 100 puta već.
Nikad losija Hrvatska, mislim da ce lose proci na prvenstvu. Uz dosta srece su otisli tamo i to ce se potvrditi na Prvenstvu!
zelim komsijama sretan put i dobar uspjeh !