Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma naigrao si se...posveti se sad porodici. nadji neki posao koji mozes od kuce raditi. menadzer je sasvim ok. samo zato trebas biti i malo prifrgan. ti si cini mi se posten za tih poslova.
Sta znamo o menadzmentu? :o))) Nije valjda da je biti lopov jedini preduslov?
hehe....ma nije lopov al jeste namazanost:) al meni je ovaj Zvjezdan bio drag jer je uvijek nekako skroman bio. Nije se hvalisao. Nit je u javnosti se pokazivao sa cetiri Bentley-a. nekako zena djeca i posao......i kad prica uvijek skromno. nije se dizao. a mogao je jer je bio stvarno ekstra igracina. Al je sklom bio i klopi i debljanju. Kondicija mu nikad nije bila jaca strana. Tako je sa 30 godina bio u formi kao neko od 35.
Baždarević za Klix.ba: Računam na Misimovića, želi se vratiti u reprezentaciju. Bild: Zvjezdan Misimović odlazi u menadžere? Kome vjerovati?
Hvala ti za sve Miske sto si ucino za repku ! Puno uspjeha,zdravlja i srece u narednom periodu :))
A da ja Vas pitam nešto: Šta je sa 500 miliona neprijavljenih kineza? A!? Ćutimo? - Ćutimo! Neprijavljeni kinezi, 500 miliona, oni kopaju tunle, kopaju rupe, do Moskvke, do Pariza, do Londona, ... do Washingtona, aaa! Svetska globalizacija vodi specifičan rat PROTIV CELE PLANETE! Ko je rušio Berlinski zid? Ko je izvršio privatizaciju u SLOVAČKOJ!? I, gde je Isusova ruka? Ja pozivam sve napredno čovečanstvo da shvati da nema Trećeg svetskog rata, nema ga. Nema, nema, nije bilo ni Drugog svetskog rata. CELO ČOVEČANSTVO SPAVA! ----- Znate šta? - Nosite se Vi lepo u ***! Ovce! Vi zaslužujete globalizaciju i ozonske rupe! SPAVAJTE!
Njegove lopte imaju oci, nadao sam se da ce nastavit jos mozda sezonu i po da igra ali ocigledno nista od toga, u svakom slucaju uzivaj Miske!
mogao si i ti DJing ovo ono :D ko jara barbarez
Kakve menadžere ima on jos toga za pokazati..
Jedno pitanje za sve nas navijace. Koje se Misimoviceve utakmice najvise sjecamo i zbog cega?
Bolje i to nego u F.K Sarajevo
Miske, potpisi i za Olimpic ako treba, samo DOLAZI i SPASAVAJ, nema ko dodati loptu, nemamo cistu DESETKU, ustvari, klasicne 10-ke skoro da vise i ne postoje, pola sata kad bi Miske igrao moze on rijesiti tekmu za nasu pobjedu.
Ta su vremena kad se cekalo da "cista DESETKA" doda pravu loptu davno prosla. Miske je mozda mogao igrati pola sata na SP-u, sad sumnjam da moze i to. Sve u svemu pola sata, ali maksimalno pa na klupu. Nema "slepanja", jer u fudbalu nema minulig rada. Samo je jedno vazno, koliko mozes sad i ovdje.
Miske,siguran sam da s tobom idemo na EP.Bez tebe,na žalost,...
Kad bi to bilo tako problem bi odmah bio rijesen.