Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovo nema Rase? Jel` mu ti mama dala fonasi,pa zaspao kvisling,iskompleksirani?
U Mostaru sam sa prijateljim gledao BiH i prvi put se osjecao kao Bosanac i Hercegovac. Super nam je bilo!!! A ovim sto navijaju za Portugal mogu samo poruciti da ma otvore oci, jer im je \"M_ujo\" ili \"H_uso\" sa one strane blizi od Alvesa ili Ronalda. Gledajte utakmice sa prijateljima sa one strane Neretve, pa ni oni vise nece navijati za Tursku, Brazil itd kada budu igrali protiv nase Hrv_atske. Nevjerovatno sta je nogomet uradio u Mostaru sinoc!? Koje druzenje i sloga... i u srijedu smo se opet dogovorili. Pozdrav svima Hajm Bosno, hajmo Hercegovino! Portugal je taraba od ekipe!
bosno ispada te pa masite turskim zastavama ponovo
Kod mene su svi navijali za Bosnu. A u sredu cemo raditi isto. Nadam se da ce se Bosna nama pridruziti i plasirati se u afriku.
Drago mi je da je osoba iz Beograda posjetila ovaj forum i vidjela kakav profil srpskog stanovnistva zivi u nasoj zemlji. Zadojeni cetnistvom, nacionalizmom i rjecnikom primjerenim samo sumadiji i ljudima koji nemaju ni cetiri razreda osnovne skole, sto se da zakljuciti po njihovoj \"pismenosti\".Ova reprezentacija je pokazala jedinstvo, ovim sjajnim igrama pokazuju da vole svoju zemlju, svoj narod, bez obzira na vjeroispovijest. Ovi zlobnici neka znaju da je ova reprezentacija na korak do svjetskog prvenstva zahvaljujuci Nemanji, Zvjezdanu, Edinu, Emiru, Miroslavu, a da li ce se prekrstiti pred utakmicu ili prouciti fatihu pa covjece to je stvar religije, vjere u Boga, a u sta ti vjerujes kad si u stanju izgovorit ovako uzasne rijeci na racun jedne vjere. Sramota! Da si pravi vjernik, postovao bi prvo svoju pa onda ostale vjere, a ne svoju zloupotrebljavao za vrijedjanje drugih. Narode krstite se, ucite, molite se da nasa draga BiH ostvari zelje svih nas i ode u Afriku akoBogda.
...kad srbi mogu slaviti poraz na Kosovu polju, možemo i mi u Portugalu, al mi imamo šansu u revanšu, a srbi JOK!!!!!! naprijed BOSNO!!!!!!!
Evo bas smo imali misu zahvalnicu sto je nas KATOLICKI tim pobjedio. Dzaba se neki klanjaju, kad se klanjaju pogresnom \"bogu\".
Jesi li ga i ti primila sinoc?
@911, u pravu si, pametan si dečko :)... Međutim, ne treba se toliko ni osvrati na sve to, jer oni i žele konstantno prepucavanje,to im dođe praktično dođe kao hrana! A za njih... IGNORANCE IS BLESS :)
@Edita znam ali nisam htio ime spominjati...ali nije to ni nacionalizam više to su frustracije...hajmo malo da se prepucavamo preko neta kad ionako ništa nemamo da radimo u životu... još manjak identiteta, još hiljadu stvari...uuauauuaua
raso paja zijanio
@911, to sam bila ja... Nažalost, nije dugo trajalo. Kad nacionalizam nekome izvire iz svake pore, to se ne može promjeniti... No, never mind :)
raso raso javi se mater ti tvoju
I ovaj PIPO fin neki momak a i plah mu ovaj nick,garant je hodzu PIPO po cuni hahaha pa mu godi osuneceni mozda je i momcic gay.
Bosna - Portugal 2 :0 RADOVANE RASO RASIDE