Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mosnjaci, Konvertiti, Lojavci, Smrdljaci, Turci ili sta ste vec neznate ni vi sami.... Zasto pokusavate stvoriti drzavu kada nikada niste to umeli, vec ste vekovima naucili da vas svi gaze. Najnepismeniji ste narod u Evropi zajedno sa prljavim siptarima. Toga je evropa svesna pa vas tako i tretiraju. Hvala Bogu da je RS posebna teritorija, nadam se da ce i hrvati dobiti svoju drzavicu pa da vas najzad ogradimo u zici i napravimo jedan veliki zatvor za mudzahedine i ostale smrdljive teroriste. Zene vam smrde u dimijama i zivite u 15 veku. A sto se tice SPORTA, i Albanija je bolja od vas, jer Imate gubitnicki mentalitet. Nego hajd sada flasicu s vodom pa rukom trljajte po go.vnima. Bljakkkkk
Od ovih lafo secesionistickih lakrdijasa i komedijasa, kojima je internet jedino mjesto u kojem mogu projektovati neke svoje \"drzave\" i lijeciti frusttracije, su gori samo ovi koji ih shvataju ozbiljno i s njima ulaze u diskusije i supljiranja. A 50 mjesto i nije nesto sa cim se treba hvaliti. Mozemo mi i puno vise od toga. Sad ce to Pape da ispravi.
Oni cekaju popis stanovnistva i bezvizni rezim sa schengen, pa ce odluciti kako ce se ophoditi prema nama nevjernicima. Znas ono malo pretrpi, malo se uvuci u guz kad treba, pa kad osjetis da si jaci zaskoci ili probaj zavaditi pa nek se srbi i hrvati kolju. Stara isprobana tradicija.
Sto traze bosnjaci na ovom hrvatsko-srpskom portalu? Zasto se ne ponasate uljudno kao gosti? Zar i Kuran ne kaze da se muslimani moraju ophodoti lijepo tamo gdje su u manjini?
@jedan Ja sam za da Admin ostavi situaciju kakva jest. Meni je bas zanimljivo da vidim kakvih sve pacijenata dolazi ovamo. Sa-x nije odgovoran za ono sto gosti pisu, i ako tebi smeta zasto si onda kliknuo na \'\'komentari\'\' da bi ih vidio, tupane? Sloboda govora prije svega, ma sta se pricalo.
Da l\' da slavim ili da plačem zbog ove \"dobre\" pozicije
Treba uvesti da se svi moraju registrovati i to je to. Odstraniti nazionaliste, a nece im biti svejedno sigurno praviti svaki put novi mail i racun.
mamicu vam yebem sto mi ne objavite komentar
Molba za Admina. Da li je moguce da se onemoguce komentari na Sa-x. Barem ovih na nacionalnom nivou. Zasto neka reprezentacija nije postavljena i sl. Jer stvarno je mucno citati ista prepucavanja.
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=75673
48 i nije lose... ...naviko je Mujo i na gore
@Me ne drzi te niko na silu, jalla hajde preko drine i ti i ako hoces povedi ahbabe iz sirokog Majke mi niko vas ne drzi, samo spakujte kofere i razgulite u drzave koje smatrate svojima, jer bome zemlja bosanska nit je kad bila u srbiji nit je kad bila dio srbije o Boze covjek koristi internet a ne zna elementarne stvari iz historije
Ako se ko ne ljuti ja bih malo o članku. Plasirani smo među 50. Super. Bolje nam ide kad uopšte ne igramo. Koliko još možemo napredovati ako ne budemo igrali narednih par godina?
na osnovu čega ovi šupci iz fife,koji favorizuju tkz.velike repke ,prave rang liste.na osnovu čega je hr na 11 mjestu,a nigdje srbije,slovenije,koje su se plasirale na sp u j.africi.
BOSNJE I HRVATI SU VEC OD SREDNJE BOSNE BRACA; ATO BRASTVO NASTAVLJAJU U SIROKOM BRIJEGU I MOSTARU;TOLIKA SU BRACA DA SE POBISE OD BRASTVA;SAMO NAPRIJED SIRITE JEDAN PO JEDAN