Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da da u Rumuniji je inace predivno i to je tako krasan narod
Stoka ciganska pristrasna!
@VARTA \"ZBOG NEDOGOVORA OKO SAVEZA SVAKIM DANOM MARLJIVO RADIMO NA RAZBIJANJU BOSNE\" Historija je na ovom prostoru veoma cesto stvarala ovakve likove kao tebe, koji su u svojoj hiperubrzganoj brezobrastinji prekoracivali sve moguce granice.....poraz ce biti stravican, u tvojoj kozi zbilja ne zelim da budem... Sve najbolje.
rumuni su uvjek dobro dosli u RS
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Meni se doticni novinar cini , iskreno, pomalo paranoican. Tesko mogu zamisliti da je vladala bas do te mjere neprijateljska atmosfera.. no, ne sumnjam da joj ima tragova - i protiv nje se treba dici cijela BiH! Navijace goste trebamo primiti s postovanjem i ukazati gostoprimstvo, te predstaviti nasu drzavu u najboljem svjetlu!
ko god kaze da je DZEKO kloc - j..e.bem mu KOMPLETNU FAMILIJU od prvog do zadnjeg CLANA od mrtvih do SVIH ZIVIH !!!! POCINJEM SA AMAROM OSIMOM ( izuzimam mu babu odavde !!!!) 2 : 1 UDRI CIGANINA !!!!
@ VARTA: a sad klekni i dobro nam potegni !! za nagradu kad si tako pametan.
MI IZ VARTA KOMPANIJE SMO VEUMA PONOSNI NA VARTA REPREZENTACIJU KOJA UZGRED RECENO CE BITI SUSPENDOVANA IZ TAKMICENJA ZBOG NEDOGOVORA OKO SAVEZA SVAKIM DANOM MARLJIVO RADIMO NA RAZBIJANJU BOSNE NIJE VAM VALJALA YUGA SAD MOHISNJACI PLACAJTE DZABA IGRATE
@ BG: sta si ti \"razbio\" zvaljo zvaljavi... masni
vlahadijo popu..s1te i nama i rumunskoj ciganiji !!! :)))
Sta svi kenjate protiv rumunja, pa imaju valjda pravo to napisat kad im netko usred grada otme mobitel i i jos prijeti oruzjem, a tek su 1 dan tu.
Dobice Bosna... Po guzi.
u pravu su ovi rumuni..onisu cak i spred nas srbije a kamol ispred vas..brate vi ste zadrtti politikom i samo na to mislite..dodjite da vidi beograd metropola evropska ima sve i svasta centar regiona ..bukurest isto ogromna metropola...sve nova kola rumuni rade trude se..a vi brate propadate drzava se raspada ciganluk siromastvo..samo gledate da smestite susedima ruzni gradovi mahale..srasno..sramota me je sto sam pored takve drzave zaostale..pozz iz metropole balkana...
Mi smo Rumune razbili na Marakani a ovi ganci GUBE AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAA HHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH TTTTTOOOOOOOOOOOOOOOO RRRUUUUMMMMMMMMMUUUUNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BUSI HAHAHAHAAH BUSI
To Goooooollllll za Rumune razva li te cigane muslimanske