Napredak za jedno mjesto
0
BiH je 19. reprezentacija svijeta
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim gdje nam je RS zna li ko koje mjesto zauzima, kaže Dodilik da oni imaju strašno jaku reprezentaciju ali u snovima srpskim he hehehehe
Idemo dalje!
RS MUST BE UCYNUT. MUST UCYNUTI RS VERY QUICKLY.
Sasvim je poznato da je Angelina Jolie radikalna muslimanka. Njen otac je bio misliman prije nego je promijenio ime u krcnasko a poznate su njene obulu na Al-kaidinim kampovima po Avganistanu.
super
www.smjesne-slike.blogspot.com
Bravo nasiiiiii!!! 19!!! pa ovo je FENOMENALNO!!!
Jos koliko ce mjesta napredovati kad Brazil dobijemo,Bravo momci super ste. Volim te Bosnooooo!
Svakako gospodjo Jolie. Hocete li da je ukinemo permanentno ili zastalno?
Sutra izlazi ATP lista,bas me zanima plasman u top 10.
Interesantno je kako nitko sada ne pljuje po FIFA-i i pita se na osnovu cega je neka reprezentacija na visokom mjestu. Sad je jednostavno ok da je BiH u TOP 20, a da je Srbija iako je ucestovala npr na svjetskom prvenstvu iza. Da me ne shvatite pogresno, drago mi je sto je BiH u TOP 20. Navijam i ja za BiH, osim kada igra sa Hrvatskom ;)
jezivo :D bravo Zmajevi naši :)
jos kad oderemo brazil i irsku, jarane bicemo u top ten. haaajjmooooooooooo
Da mi je dozivit dan, da u ovoj drzavi niko nikom ne kaze balijo, dusmanu, ceto, srbinu, ustaso itd... Vec da mu kaze zdravo prijatelju, kako si.. I da se ova djeca okane ovih cakija i pizdarija..
Poslije sljedecih kvalifikacije u kojima cemo 99% biti 1. i otici na SP, lagano cemo se popeti u top 15.
Alaam mog smo sila fakat.. :D cuj 19ti brate od preko 250 reprezenatacija na svijetu... mrakača :D
2. najbolja nogometna reprezentacija na Balkanu !!! Pricajte vi koji blatite... ublehe ljubomorne sta hocete repka je to zasluzila, mi ( Bosanci i Hercegovci) smo to zasluzili... volim te BiH !!!