Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma y.e.b.e.m ti ja mater i tvoje d.e.b.i.l.n.e analize stavi ih materi u pakas
ko je tebi kriv sto cumuras za tim PC-om i svakom loncu hoces da budes poklopac. ja sutra u 7 za portugal, a ima se hvala Bogu i da se pocasti raja koju srecem redovno na tekmama samoti sjedi iza tog monitora i analiziraj smece
Žjoooo diskusije, sjoooo komentara.... joooj analizatora majstora, sve je pogodio i sve frajer zna... otisla sirotinja u Portugal, na kredu, a ovi sto imaju lovu kao nisu.... to majstore, ma velemajstore.
PRPA AAAAAAAAAAAAAAAA...
pA NORMALNO JE DA SE IZ KURTOAZIJE KAZU TAKVE STVARI, IAKO SE MISLI DRUGACIJE
E analizator jel ti mama spremna da ga fafa,reci joj nek se spremi ako nije dolazim sutra poslije utakmice
analizator Molim da analiziraš sebe i kad to uradiš javi da znamo koji si idiot...
Budalastine za siroke narodne mase....Ko god pobijedi oni koji su na TRIBINAMA SU GUBITNICI SAMO NEMAJU DOVOLJNO MOZGA DA SKONTAJU JER SU ZAPRDJENI I ZALUDJENI NACIONALIZMOM... Fukara je dala poslednju marku da bi svrsavala sat i po u rulji u Portugalu, a onda ce kokuzaneriti mjesecima.. NIJE U PITANJU IGRA NEGO DO PAMETI ...SLUCAJEVI SU BEZNADEZNI I BESKORISNI..Fudbalskoi navijaci su \"dno drustva\". Jedina korist od njih je robovanje za gospodare i kad bude trebalo da BUDU TOPOVSKO MESO... Na terenu \"ZMAJEVI\"- na tribinama MEDJEDI.. HLJEBA I IGARA....ZA BALKANCE MOZE I SAMO IGARA, ZA HLJEBA AKO SE NADJE...
e raja sad sam provjerio indexhr ima isti tekst ko i ovo sarajevox,pa ko koga sad kopira
pametno i samo pametno zmajevi na 30 i 40 metara ih sacekajte
Covjek kaze da su imali dovoljno vremena, ali ga valjda nisu iskoristili. Znaci, nema kuknjave sada. VOLIM TE BOSNO&HERCEGOVINO!!!!!
\"BiH ima tehničku kvalitetu, a mi se nismo stigli pripremiti\' \"Bosna i Hercegovina ima veliku tehničku kvalitetu, ali mi smo imali dovoljno vremena za pripreme\"
Hoce li ijedan naslov biti bez greske na svet-x.com?
@bgm, @Edita... Pa jel\' se stalno moraju naći idioti kao vi na ovom portalu? A toliko pričate o sexu, jer ga uopće ni nemate! Ako ćeš već komentarisati, komentariši na ovu temu! VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!
E urednici ovog portala popisam vam se usta i ovo ajposjeceniji portal,,sranje,,koliko imate godina skole svi zajedno 11.