Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo uz vas :D
ko i uz koga specifiraj u ovm delikatnim vremenima treba bit precizan
Nije istina.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
jarane moj kad vidim veceras ono svjetsko prvenstvo a ono na malim ekranima pise BOSNIA and HERZEGOVINA .....pa ima dusa da puca , ima srce da puca ,ima da se najezim ko sto se nikad nisam najezio ni od hladnoce a ni od straha , ima da stanem mirno tokom sviranja himne iako neznam ni kako ide ni kako neide ali je ima ...eno je svira , ko god jos do veceras nije shvatio da Bosna je bila i jest sada i bice za vijek vjekova neka ukljuci tv i neka vidi ko igra veceras protiv Argentine .....a vi dusmani dabogda bili zivi i zdravi pa jos godinama gledali kako moje BiH ima a vi joj nemozete nista , odkad postoji nikad niko nije mogao niti ce ikad moci . Naprijed BiH.
spremni smo mi za njih da ih iznenadimo ovo mi se svidja jako dobra taktika
Sretno vjerujemo u Boga i u vas...
Sretno Z majevi-Sretno Bosno i Hercegovino! !
Na ovaj, 15. dan juna, fudbalska reprezentacija Argentine pretrpjela je najveći poraz u svojoj historiji i to baš na šampionatu svijeta. Na Mundijalu održanom u Švedskoj 1958. "gaučosi" su stigli sa velikim ambicijama ali su doživjeli pravi šok od Čehoslovačke... Ko zna šta sudbina nosi. Vidimo se večeras svi, Amin sa srećom :-)
harmonika na Marakani i pjesma "put me zove moram poci". idemo veselo na bosanski nacin, do pobjede.
Na većini slika Džeko kao da je on jedini, mislim da ga previše eksponiraju. Svaka čast njegovim uspijesima ali ima i drugih igrača, nije fer da je samo on u prvom planu kad ce se svi boriti kao lavovi.
Samo hrabro
Sretno Bosno i Hercegovino Kiseljak je uz vas ❤️❤️
Vamos Argentina!!! 75% teritorija tzv. Bosne i Hercegovine je uz tebe.
Ajmo Argentina!!Oka poturicama ne dati otvoriti!!
Moraju se posrbice javiti, veceras ce vam zmajevi usta zatvoriti.. Nego navijajte za Bosnu, jer ipak ste vi iz Bosne :)
Vidi Dzeke sto trazi Amru na tribinama ;) Sretno ZMAJEVI!!!!!!
dabogda ne otisao ja na posao sutra....
http://www.cazin.net/sport/clanak/video-nova-pjesma-o-zmajevima-reko-je-deko-da-e-nas-pravo-voditi-do-finala
Zar vama poturice aLLLah nije zabranio da igrate fudbal!?
Vidim stigo internet i u tvoju pecinu...
Veliki pritisak na Argentinu, Bosna jos nije ni jednom izgubila na svjetskom prvenstvu!!