Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spahica hitno poslati na obavezno psihijatrijsko lijecenje.
HOĆEMO CRVENI HAHAHAHAH
Objaviti spisak igraca koji "ne zele da se ide na turnir u Japan". Nesto sam sigurna da medju prvima ce biti Dzeko i Spahic. Dzeko imao 'solidnu' sezonu (zbog novcane situacije), dobio je bebu ima zenu i zasto bi isao u Japan? Spahic vazda ima svojih nekih baja u glavi. Zbog toga je i dobio ovaj crveni karton. Mesa moze sada da ga ne zove u Japan zbog njegove drskosti. Ocigledno to je i bio cilj. 45 min je igrao, dao go, dosta po njegovom misljenju. Mislite da bi igraci poput Duljevica ili Hodzica rekli da nece u Japan. Sramotno. Vaha pruza priliku i igracima i navijacima malo zabave, treninga i mogucih transfera. Daj Boze da grijesim, jer volim i Zmajeve i repku, ali ovo vise lici na staroj slavi vecina zeli da zivi.
Kakvo je vise ovo navijanje "malo vas je pi...." Djeca i zene okolo i nasi pjesnici svi u glas "malo vas je mslo vas je pi....". Ko izmisli to?
Odlicna igra u drugom poluvremenu!
Svako traca od Duljevica ali on je fantastičan igrac ❤❤❤
Svako traca od Duljevica ali on je fantastičan igrac ❤❤❤
Da znaju Spanci da Duljević igra za 1500 km udijelili bi mu sadaku.
Spahic van iz svetinje.
Kloc misli upisao asistenciju i odmah moze traziti zamjenu.Nemoze bez klupe.Spahic primitivac po obicaju,satro ekplozivan i borben. Otjerati obojicu i pustiti momke koji stvarno hoce da igraju za reprezentaciju.
Losa igra od samog pocetka,vise su se setali po terenu,besic greska za greskom,jos i crveni karton sta reci.
Spahic napolje. Otvoriti fejsbuk stranicu.
Spahicu j.... ti sve i tebi i Topalbecirovicu koji kaze da nije crven bio, j... ti on zenu. Debilu onaj mrtvi...
Mesa ovog papka vise ne zovi. Na svakoj utakmici nesto uprska. Vrijeme je za promjene.
po ko zna koji put spaha zajeba repku,ali ni ostali nisu na potrebnom nivou bez obzira sto nam je peotivnik furija i to u nekom 2-3 izdanju. steta steta kako se zezamo sa grbom i dresom repke
Sudija i gooovana. Silvi ni zuti a Spahicu crveni. Nisam Spahica podrzavao ali sad svaka cast sto se zauzeo za suigraca. Ovo je bruka od sudjenja.
izbaciti manekene iz repke i kraj, i džeku i spahića za početak