Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda i najbolja stvar koja nam se desila ove godine... Bravo Zmajevi!
odlicnoo mjesto,,da smo otislii na euro bili bi 10
Razumijem ja vas Hrvate iz srednje Bosne. Zelite toliko silno da budete dio Hrvatske i Hrvati bez bogdice sumnje, ali u to niste sigurni pogotovo sto zivite na tlu koji nikada (osim par decenija prije 1000 godina) nije pripadao Hrvatskoj, pa radite svom snagom na tome da rascijepate ovu Bosansku zemlju, da bi smanjili sebi kompleks sto ne zivite u i ne pripadate zemlji Hrvata, Hrvatskoj. To mora da je tesko, biti lojalan zemlji u kojoj ne zivis i s cijeg tla ne vuces korijene. Da bi se osjecali manje smijesni, zelite prikaciti Srednjo-Bosanske krajeve Hrvatskoj, onda bi mogli reci bez osjecaja sumnje (da li ste Hrvati, Bosnjaci, pokatoliceni Srbi) da ste Hrvati. Ajde da je ovaj Ante iz Zapadne Herc, Bihaca, djelova Bosne koji su prije bili Hrvatski duze vremena, ali Ante u srednjoj Bosni je bas u Bosni, u srcu, tako da, osim ako nisi daljim porijeklom iz Dalmacije ili DE (odakle su rudari u Kresevu bili), samo ipadas smijesan. Ali te razumim.
Bosna nije otišla dalje od baraža,a Slovenija jest i to 3 puta.............hahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahha
srbije nema ni u prvih 25 hhahahahhahha
@lažni bolo Ja riječnika kod mog fana! Ne brinite se za njega, na ovog tipa ću posebnu pažnju usmjeriti u drugom polugodištu inšala. Radi se o teškom slučaju, ali ne sumnjam u svoje kvalitete da ću i od njega napraviti INSANA! Prvo polugodište je pao iz historije i kulture dijaloga, a na roditeljskom sastanku ću njegovim roditeljima sugerisati šta da vježbaju s njim tokom raspusta.
dje je serbija i cg
Hahahahahahaah kakav napaceni škutor XD
svaka cast zmajevi !!!!!!!!!!
Pozdrav za sve hrvate iz hercegbosne koji su sa mnom isli u srednju sumarsku u Karlovcu bilo ih je previse da ne nabrajam. eto me dogodine kod vas na kalju.
hahahahhaa,jbt zar jos furate tu priču kako nas mrze u Hrvatskoj...ako je tako,zasto je gradonacelnik Zagreba Hercegovac,zasto Zubak drzi pola Hrvatske,zasto nam daju putovnice,zasto grade sveučilište od 100 miliona u Mostaru?gledaš li utakmice Hrvatske,milion transparenata na tribinama iz Širokog,Mostara,Ljubuskog.zasto te transparente niko ne skida ako nas vec toliko mrze? zasto skandiraju Mirku Alilovicu,Ivanu Ljubicicu,Marinu Cilicu,nogometasima,kosarkasima,itd...sve Hercegovac do Hercegovca
ma nemoj jedan usljo iz bosne ce rec da hrvatska nece hrvate iz bih. nebi uvijek komentatori i nakon utakmica pricali kako se veceras vesele svi hrvati iz hrvatske i iz bih...... a jos nesta da vi niste pomagali portugalu sad bi mi bili 7. pozdrav za sve hrvate hercegbosne iz zadra.
mampri ga u pakas.
volim cunu
narod bez drzave...nece vas Hrvatska kolko god navijali za nju...bolje receno boli ih ljevo mudo za vama...ZALOSNO!!!!
VOLIM DA PUSIM SANDZAKLIJAMA
@lažni bolo Tupane budi originalan! Nemoj se koristiti tuđim nadimcima i lupetati gluposti. Tu ćemo lekciju obrađivati u drugom polugodištu, a do tada uči historiju velikana FKS kako bi prošao na polugodištu! Za sada imaš jedinicu!