Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mesa je najbolji trener ipak pazi na nase bh igrace
storm je u pravu, gramatika i pravopis novinarima sarajevo-x nisu jaca strana. \"Pojedine legende bh. nogometa\" - koja perverzna jezicka konstrukcija.
Bicu sretna ako ovaj ruzni papak ne bude sa svojom seljackom facom iskakao sa svakog portala, iz svakih novina, sa TV ekrana, iz pastete. Baka je bar zgodan ako nista.
Zvali su ga,zašto nije onda pristao?!
mrs, koji ces nam ti k.urac, vodi taj grenoble i ne javljaj se.
Dosta veliki broj nas koji citamo a najvjerovatnije oni koji su zaduzeni za forum su jezik ucili prije ovog rata. Tada se u vecini BiH pisalo i govorilo vidjecu itd. Ovo sto se po \"novim\" pravilima zove bosanski (tvoj komentar je s te strane potpuno ispravan) je u stvari rezultat glupih nastojanja da se sve sto zvuci \"srpsko\" smakne iz bosanskog jezika. Odjednom je opcina cisto bosanska rijec dok je opstina nesto sto se koristi samo u srpskom jeziku. Koja glupost! Zbog svega toga ce buduce generacije iz npr. Sarajeva govoriti i zvucati vise kao ucenici iz Zagreba ili Sirokog Brijega tj. potpuno drugacije nego sto su nekada govorili njihovi roditelji koji su se koristili tadasnjim \"bosanskim\" jezikom. Imam jednog rodaka iz Sarajeva koji govori kao kakav clan Hrvatskog sabora i ne vjerujem da je jedini.
dobar je ciro,vidjet cemo ako kojim slucajem izvucemo hrvatsku u barazu ko je i sta je.Bosancima je lako manipulisati,nama treba malo za radost ali nam treba puno da progledamo na oci.NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO.
@TO JE*O TE MESA U PAKAS! CIRO KRALJ!
svakome iz Zelje treba zabraniti pristup bilo cemu
Ne oskrnavljavajte /ispravka Uz Sliskovica zaboravi i Kodru sto po Spaniji uci pionire igrati fudbal pa s tim preporukama na celo A tima BiH Da nije zalosno bilo bi smjesno. ČUVAJMO ĆIRU KAO ZJENICU OKA SVOG ! i u izgubljenim utakmicama je sacuvao obraz Bosni ZAPAMTITE
dokazao si se kao igrac i igrao si za tadasnju reprezentaciju,zasluzeno! Dkazi se i kao trener i BUJRUM! Ali bez rezultata postati drzavni selektor ko\' Blaz Sliskovic ili ko\' sto bi zeljeli Barbarez, Hadzibegic je besmisleno. Trener i igrac su dva razlicita pojma. VI ZELITE SEBI NABITI REJTING PA DA SE KASNIJE PRODAJETE OKOLO KAO NACIONALNI TRENER U REFERENSAMA( CV ) NE OSKRNAVLJAJTE NAM BOSNU SUPC I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA STRANU SA OSOBNOM SUJETOM . BLAZEVIC JE POKAZAO DA SE MOZE I SADA JE POTREBNO MOBILIZIRATI SVE ONE KOJI MOGU NA OVAJ ILI NA ONAJ NACIN POMOCI AFIRMACIJI BOSNE I HERCEGOVINE . BAZDAREVIC JE SIGURNO JEDAN OD TIH . HALILHODZIC , BAJEVIC , MARIC , HADZIBEGIC , SUSIC , BARBAREZ .....SU IMENA KOJA MOGU POMOCI BOSNI I HERCEGOVINI .
Izvinjavam se na offtopicu, ali pitao bih administratore na kojem jeziku se pišu vijesti na ovom sajtu? Ne želim biti bezobrazan, ali \"biću\" se u bosanskom jeziku kaže \"bit ću\", kao i slični primjeri: vidjet ću, pomoći ću, a ne VIDJEĆU, POMOĆU. Sastavljanje prefiksa s pomoćnim glagolom je isključivo srpski jezik, a ja kao i većina ovdje želimo čitati vijesti na bosanskom jeziku na ovom sajtu. Izvinite na offtopicu.
kad kreteni koji veze sa zivotom nemaju dijele moralne lekcije fudbalskim legendama.....za info f.. ck ofu. hadzibegic je bio selektor repke ali zavrsio slicno kao i kodro, pa ako vec pljujes po nekom prije toga se informisi!!! mesha bazdaravice je aplicirao na mjesto selektora ali su tada izabrali ako se ne varam muzurovica. toliko o tvojim tvrdnjama. raspitaj se malo, ako te stid ovako probaj s googlom, znam puno on!! za ovu dvojicu nema mjesta u savezu ni na kafi kao sto je slucaj s kodrom, bolice, hibicem, vahom, itd. i kad neki od doticnih imaju nesto reci vezano za to onda su supci...neki ma je mozak.....
Joj Mesa smijesan si, neces nikada biti selektor i tacka. Volio bih vidjeti ove izjave, kada (i ako) opet budemo donji i kad nas svi budu derali.